Μενού
SWNS
SWNS | YouTube
  • Α-
  • Α+

Όχι ένα αλλά 13 μωρά κούκλες έχει ένα ζευγάρι. Μάλιστα, η  γυναίκα δηλώνει ότι με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζεται για τη μητρότητα, ενώ δεν διστάζει να κυκλοφορεί στον δρόμο μαζί τους με κανονικά καροτσάκια.

Μάλιστα, η Jess Ellis και ο αρραβωνιαστικός της, αλλάζουν πάνες και βγάζουν βόλτα τις κούκλες ώστε να προετοιμαστούν μέχρι να γίνουν γονείς.

«Μου αρέσει να τους αλλάζω πάνες και να τα πηγαίνω βόλτα. Μου δίνουν αφορμή να βγω έξω επειδή δουλεύω από το σπίτι. Όποτε βλέπουμε μια τρομακτική ταινία κρατάω πάντα μια κούκλα γιατί με ηρεμεί».

Η 27χρονη εξήγησε πως ξεκίνησε να συλλέγει κούκλες κατά τη διάρκεια της πανδημίας επειδή ένιωθε μοναξιά.

«Στην πανδημία ένιωθα πολύ μόνη. Περνούσα μόνη μου 10 ώρες την ημέρα και ήταν κάτι που δεν είχα κάνει ξανά ποτέ σε όλη μου τη ζωή» 

Σύμφωνα με τη New York Post, βρίσκει τα μωρά πολύ χαλαρωτικά ειδικά όταν τα κρατάει. Αγοράζοντας το πρώτο ψεύτικο μωρό της για 300 δολάρια, απέκτησε μια «εμμονή».,

Η δεύτερη κούκλα που αγόρασε ήταν ακόμα πιο ακριβή, με την τιμή της να φτάνει τα 700 δολάρια. «Είχα βάλει όριο να πάρω μέχρι 5 έως 10 κούκλες και τώρα πήρα περισσότερες. Όταν αγοράζω μια δίνω την παλιά ώστε να μην γεμίσω το σπίτι» είπε. 

«Μου ακουγόταν αστείο όταν κάποιος μου έλεγε πως συνδέεται με τις κούκλες του. Αλλά όταν αγόρασα και ξεκίνησα να αλληλεπιδρώ μαζί τους μπορούσα να καταλάβω πως είναι να δένεσαι με μια αυτές» πρόσθεσε.

Βέβαια, το πιο ακριβό μωρό της είναι η Cookie που της κόστισε 2.100 δολάρια. Πέρα από την αγάπη της για όλες τις κούκλες, δηλώνει πως το αγαπημένο παιδί της είναι η Aria (το νεότερο της).

Όπως η ίδια αποκαλύπτει, πολλές φορές στον δρόμο ο κόσμος μπερδεύει τις κούκλες με αληθινά μωρά. Απαντάει με ένα «ευχαριστώ» σε όποιον σχολιάσει τη γλύκα τους λες και τα μωρά είναι αληθινά. 

Το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδί αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο, έτσι οι κούκλες μοιάζουν να είναι η κατάλληλη προετοιμασία για αυτούς.

Μάλιστα, η 27χρονη ξεκίνησε να δημιουργεί δικά της μωρά και τα πουλάει για 250 δολάρια το ένα, και μέχρι στιγμής το κέρδος της υπολογίζεται σε τουλάχιστον 2.500 δολάρια.

«Φτιάχνω μία με δυο κούκλες τον μήνα επειδή έχω μια εργασία πλήρους απασχόλησης και δεν μπορώ να ασχοληθώ παραπάνω. Είναι πολύ διασκεδαστικό να είμαι δημιουργική με αυτά και είναι ένας τρόπος να εκφράσω την τέχνη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.