Μενού
Οπαδός της Αλβανίας
Οπαδός της Αλβανίας σπάει μακαρόνια | Twitter - @Kos_Data
  • Α-
  • Α+

«Το ποδόσφαιρο ενώνει»· είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ρητά που ακούγονται για τον «βασιλιά των σπορ» και οι Αλβανοί φίλαθλοι που βρίσκονται στη Γερμανία για το Euro 2024, φρόντισαν να το δείξουν στους αντίστοιχους Ιταλούς.

Εξάλλου, Αλβανοί και Ιταλοί διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, πράγμα που το έδειξαν όσο συνυπήρξαν στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο, πάντα στη σοβαρότητα «χωράει» και ο χαβαλές.

Και αυτό φρόντισαν να κάνουν οι Αλβανοί φίλαθλοι, που ταξίδεψαν στη Γερμανία για να δουν την ομάδα τους στο Euro, τρολάροντας τους Ιταλούς και σπάζοντας μπροστά τους μακαρόνια τύπου σπαγγέτι.

Εγκληματικό για την κουλτούρα των «Ατζούρι» και για την αγάπη που δείχνουν στο φαγητό.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα πριν τον αγώνα της Ιταλίας και της Αλβανίας για το Euro, οπαδοί εθεάθησαν να χλευάζουν και να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον στους δρόμους του Ντόρτμουντ

Σε ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένας οπαδός από τν Αλβανία να «βεβηλώνει» το πιο ιερό ιταλικό φαγητό. Τα ζυμαρικά.

Μπροστά στα «έκθαμβα» μάτια των οπαδών της «σκουάντρα ατζούρα», βγάζει ένα πακέτο με άψητα σπαγγέτι, το κρατάει στα δύο του χέρια και φαίνεται πως είναι έτοιμος να το σπάσει στα δύο. 

Ένας Ιταλός, φορώντας τη φανέλα της χώρας, φαίνεται πως είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα, γονατίζει και ικετεύει τον οπαδό της Αλβανίας να μην καταστρέψει τα μακαρόνια

Ήταν ήδη πολύ αργά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.