Μενού
kamilopardali
Καμηλοπάρδαλη | @CBSNews
  • Α-
  • Α+

Η τρομακτική σκηνή όπου μία καμηλοπάρδαλη άρπαξε ένα βρέφος από την καρότσα του αυτοκινήτου της οικογένειάς του, καταγράφηκε σε βίντεο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο πάρκο σαφάρι Fossil Rim στο Τέξας, όπου η οικογένεια της μικρής έζησε μερικά δευτερόλεπτα τρόμου, πριν το ζώο αφήσει το μικρό παιδί από τον στόμα του.

Στο πάρκο  οι επισκέπτες περνούν με τα αυτοκίνητά τους από μια διαδρομή όπου βρίσκονται δίπλα τους ζώα όπως τσιτάχ, ζέβρες, τα οποία και έχουν την ευκαιρία να ταΐσουν από τα αυτοκίνητά τους.

Η καμηλοπάρδαλη πλησίασε το αυτοκίνητο τύπου κάμπριο της οικογένειας και με μία αργή κίνηση άρπαξε τη 2χρονη Πέισλι. 

Ευτυχώς, πριν σηκωθεί εντελώς ο λαιμός της καμηλοπάρδαλης, το παιδί φαίνεται να πέφτει πάλι στο αυτοκίνητο, στην αγκαλιά της μαμάς του.

«Σταματήσαμε για να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις και γύρισα για να κοιτάξω έξω από το πίσω παράθυρο», είπε ο Τζέισον Τότεν στο CBS. «Τότε είδα την καμηλοπάρδαλη να σκύβει προς το μέρος μας και αμέσως μετά άρπαξε το παιδί», συμπλήρωσε. 

Το περιστατικό κατέγραψαν πολίτες που επέβαιναν πίσω από την οικογένεια με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Η Πέισλι κρατούσε την τσάντα και η καμηλοπάρδαλη πήγε να πάρει την τσάντα, όχι να πάρει το παιδί, αλλά κατέληξε να δαγκώσει και το ρούχο της και να τη σηκώσει», είπε ο Τότεν, τονίζοντας: «Η καρδιά μου σταμάτησε, το στομάχι μου ανακατεύτηκε… Τρόμαξα πραγματικά», είπε.

Το περιστατικό πάντως δεν πτόησε την οικογένεια που δηλώνει ότι θα επισκεφτεί ξανά το πάρκο. Και η Πέισλι πήρε μια καμηλοπάρδαλη – κουκλάκι από το κατάστημα με τα σουβενίρ μετά την βόλτα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.