Μενού
Λουκάς Κωτσούλας, ο «Τίγρης» του TikTok
Λουκάς Κωτσούλας, ο «Τίγρης» του TikTok | TikTok
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Λουκάς Κωτσούλας, γνωστός στο TikTok και ως «Τίγρης», στο πλαίσιο προγραμματισμένης επέμβασής του.

Ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο από το κρεβάτι του πόνου και ενημέρωσε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο.

Ξαπλωμένος και κρατώντας μία κρέμα στο χέρι, διαμαρτύρεται για τα ανάλατα φαγητά του νοσοκομείου.

Στο άλλο χέρι κρατά ένα αλάτι Κάλας, το οποίο τον έχει αναδείξει κιόλας στο TikTok.

«Τι να φάω ρε παιδιά. Μου φέρανε κάτι κρέμες, κάτι τέτοια, ανάλατα όλα, θα τα πλακώσω στο Κάλας δεν γίνεται αλλιώς» είπε και άρχισε να αλατίζει το φαγητό του.

Το βίντεο έχει περισσότερες από 183.000 προβολές, με τα σχόλια να είναι εκατοντάδες και οι followers να ρωτούν γιατί είναι στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως ο Λουκάς Κωτσούλας είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας Πολύδροσο στον Παρνασσό και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media με τα βίντεο και τα τραγούδια του για το Κάλας.

@.tigers47

νοσοκομειο κλινικη επεμβαση hospital medical nurse doctor medicine doctors healthcare surgery surgeon nursing medstudent medschool medlife surgicalforceps kalas kallas καλας αλατι bbqfood bbqtime beef explore viral fy foryou foryoupage fypage fypシ fyp bbqnation grillen australia japan dubai γερμανια🇬🇷🇩🇪 @Alexis Theofilou @sifugeorge @kogiasxristos @nikos_hardalias @Eyaggelia Kalamida @Hellenicenergy1 @Guest house waterfall 1 προγραμματισμένη επέμβαση υσχιο

♬ πρωτότυπος ήχος - Λουκάς Κωτσούλας Tiger's..
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.