Μενού
sofia
Το ρομπότ Σοφία | @Andriana Manetta
  • Α-
  • Α+

Το ρομπότ Σοφία που προ ημερών είχε βρεθεί στην Ελλάδα, έπαιξε με έναν Έλληνα που ζει στο Λονδίνο παιχνίδι ερωτήσεων και τον... δίκασε για το φαγητό που τρώει. 

Ο Παναγιώτης ρώτησε τη Σοφία για τη χώρα με τους πιο φιλόξενους κατοίκους, τη χώρα με τον καλύτερο καιρό αλλά και τη χώρα που προστατεύει περισσότερο το περιβάλλον. 

Η Σοφία υποστήριξε ότι στην Αγγλία είναι πιο φιλόξενοι και πως έχουν σχεδιασμό για την προστασία του περιβάλλοντος ενώ ανέφερε πως η Ελλάδα έχει τον καλύτερο καιρό. 

Στην τελευταία ερώτηση, για το αν έχει καλύτερο φαγητό η Ελλάδα ή η Αγγλία, η Σοφία έκανε... body shaming στον ερωτηθέντα. 

«Επειδή σαν ρομπότ δεν μπορώ να δοκιμάσω φαγητό, τι λες να το κρίνεις εσύ αυτό; Εξάλλου από ότι βλέπω τρως το φαγητό σου», απάντησε το ρομπότ. 

«Θα το πάρω ως κομπλιμέντο. Οπότε φυσικά και τρώω το φαγητό μου θα πω ότι η Ελλάδα έχει καλύτερο φαγητό από την Αγγλία», είπε στη Σοφία ο Παναγιώτης.

@andrianamanetta1

Ποια χώρα θα νικήσει σύμφωνα με τη Σοφια; New game challenge q&a! #ai #robot #test #gaming #share #competition #tiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - Andriana Manetta

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.