Μενού
Temu
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Για τον ανερχόμενο κινεζικό κολοσσό έχουμε γράψει και αλλού, όπως έχουμε γράψει και για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του marketplace που συζητιέται όσο κανένα άλλο τελευταία.

Μην έχοντας καταλάβει τι ακριβώς το συγκεκριμένο ψηφιακό περιβάλλον και βομβαρδισμένος από εκατοντάδες διαφημίσεις στα social media, αποφάσισα να μπω και να ψάξω λίγο περισσότερο το συγκεκριμένο site. Τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά.

Δεν θα μιλήσω για τα μπουφάν που κοστίζουν 2 ευρώ ούτε για τα παπούτσια που κοστίζουν 8. Τα έχει αυτά το fast-fashion. Εδώ θα μιλήσουμε για τα πιο παράξενα πράγματα που δεν ήξερες ποτέ ότι τα ήθελες.

Υπνόσακος-καρχαρίας

Αυτός είναι ένας υπνόσακος ή τέλος πάντων μία απλή πιτζάμα ή αποκριάτικη στολή για να ντύνεσαι καρχαρίας όταν όλοι οι άλλοι στο σπίτι πέφτουν για ύπνο ντυμένοι ως άνθρωποι. Θα το βρεις με 23,97 ευρώ.

temu

Forever alone επιλογή

Aντιγράφω από το site: «Μείνετε δροσεροί και προστατευμένοι στον ήλιο με αυτό το δημιουργικό καπέλο ομπρέλας». Συμπληρώνω: Μείνετε μόνοι για πάντα με μόνο 3,58 ευρώ.

temu

To πιο αναίτιο όλων

Αυτό λέει το βάζεις στο σαγόνι σου και κάπως κάνεις γυμναστική στη γνάθο με αποτέλεσμα να μειώσεις το διπλό πηγούνι. Παντελώς αναίτιο.

temu

Mην το δοκιμάσετε σπίτι

Aρχικά, πολύ κρίμα για το κατοικίδιό σας. Δευτερευόντως, ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε να σας μισήσει για πάντα. Τρίτον και βασικότερον, κοστίζει 3,58 ευρώ που με όρους temu είναι μεζονέτα στα Καμένα Βούρλα.

Temu

To μόνο που έχω δει από κοντά 

Εντάξει, δεν ξέρω αν θες να παρκάρεις το βράδυ κάπου και να κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση του αυτοκίνητό σου. Αν το θέλεις πάντως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Ομολογώ ότι όταν το είδα μία φορά στο Κουκάκι πέρασε όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου.

temu

Δείτε επίσης:

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα ανοιχτά της Λέσβου - Μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή

Πόσο διήρκησε ο μεγαλύτερος χειμώνας στην Ιστορία της ανθρωπότητας

Τρεις Ελληνίδες με OnlyFans αποκαλύπτουν το πιο ακραίο πράγμα που τους ζήτησε φαν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.