Μενού
Black Friday
Black Friday | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στις 24 Νοεμβρίου «εορτάζεται» ο θεσμός της Black Friday, όπου συνήθως τα καταστήματα κάνουν ακραίες προσφορές στα προϊόντα τους τραβώντας έτσι μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού.

Η λίστα των προσφορών για τη Black Friday είναι ανεξάντλητη, καθώς πέρα από ρούχα, παπούτσια και προϊόντα τεχνολογίας, κάποιος μπορεί να αγοράσει φθηνά ένα αυτοκίνητο, ένα... κότερο ή ακόμη μία συνδρομή στο Only Fans

Στα περίεργα έχουν μπει και διάφορες αλυσίδες πίτσας, που έχουν Black Friday προσφορές. Αντίστοιχα, προσφορά παρατηρείται και στο πάρκινγκ, με επιχειρήσεις να κάνουν προσφορές για 6 μήνες που φτάνουν το 40%, ενώ στο Only Fans προσφέρονται συνδρομές, οι οποίες φτάνουν το 70%.

«Συνεχίζεται έως 30/11 στο Parking. Για όλες τις νέες συνδρομές για μηνιαία στάθμευση, έκπτωση 40 για 6 μήνες» αναφέρει η ανακοίνωση της επιχείρησης.

Black Friday στις κρουαζιέρες και στα γιοτ

Ακόμη και στις κρουαζιέρες έχει Black Friday, με τιμές που ξεκινούν από 249 ευρώ. Στο εξωτερικό υπάρχει, μάλιστα, Black Friday και στα κότερα. «Εάν είστε στην αγορά για να αναβαθμίσετε το τρέχον σκάφος σας ή θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση, τώρα είναι η ώρα να αγοράσετε!»

«Ακολουθεί μία λίστα με τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στην αγορά γιοτ. Με καταλύματα για 12 άτομα, σε 6 καμπίνες επισκεπτών, ο άφθονος χώρος σε όλο το γιοτ είναι ιδανικός για διασκέδαση και χαλάρωση. Ο χώρος ηλιοθεραπείας διαθέτει μεγάλο τζακούζι, τραπεζαρία για 12 άτομα και τεράστιες περιοχές για ηλιοθεραπεία. Καταβλήθηκε ΦΠΑ, ο πωλητής αναζητά άμεση πώληση και θα εξετάσει όλες τις προσφορές» σημείωνει ανακοίνωση εταιρείας.

Στο Μαϊάμι, μάλιστα, έχουν προσφορά Black Friday για αισθητικές επεμβάσεις, ενώ προσφορές συναντάει κανείς και στο λάδι μασάζ, το οποίο σε σχετική αγγελία το βρίσκει κανείς στα 9,90 από 19,02 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.