Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία αεροσυνοδός αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok τον λόγο πίσω από την ευγενική κίνηση που κάνει η ίδια και συνάδελφοι της, όταν κάποιος ανεβαίνει στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την αεροσυνοδό που έχει κάνει αμέτρητα ταξίδια στην Ευρώπη, ο αληθινός λόγος είναι πως οι αεροσυνοδοί χαιρετώντας έναν έναν τους επιβάτες, προσπαθούν να εντοπίσουν αν κάποιος είναι μεθυσμένος ή άρρωστος.

Δείτε το βίντεο

@itsmekikooooo

Did you know that?✈️🩷Also to see who could help us in an emergency🥳🤩✈️#fy #fyp #viral #fypageeeee #for #stewardess #cabincrewlife #flightattendant #foryoupage

♬ RUN THIS TOWN X GANGSTAS PARADISE - ALTÉGO

«Η αεροσυνοδός σου σε χαιρετά, όχι μόνο από ευγένεια, αλλά και για να ελέγξει αν είσαι πολύ μεθυσμένος ή άρρωστος για να πετάξεις» αναφέρει η νεαρή αεροσυνοδός.

«Το να ελέγξουμε τους ανθρώπους» συνεχίζει, «είναι επίσης για να αναλύσουμε ποιοι επιβάτες θα μπορούσαν να βοηθήσουν το πλήρωμα καμπίνας στην ατυχή περίπτωση έκτακτης ανάγκης», αναφέρει στο βίντεο.

 

airplane

Στα σχόλια του βίντεο, μια αεροσυνοδός προσθέτει: «Ψάχνουμε επίσης όποιον δεν έχει κινητικά προβλήματα, μπορεί να μιλήσει αγγλικά, φαίνεται ότι θα μπορεί να ανοίξει μια πόρτα και ιδανικά ταξιδεύει μόνος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.