Μενού
Κουκουβάγια σε σπίτι
Κουκουβάγια έκατσε σε ράφι δωματίου | TikTok - @xristina.efstathiouu
  • Α-
  • Α+

«Αυτά παθαίνεις όταν κοιμάσαι με ανοιχτές πόρτες» έγραψε σε νέο της βίντεο η Χριστίνα Ευσταθίου, χρήστρια του TikTok, δείχνοντας μία κουκουβάγια –παρακαλώ– να είναι καθισμένη σε ράφι στο δωμάτιό της.

Φυσικά, μία κουκουβάγια σε ράφι δωματίου και σε αστικό ιστό δεν είναι από τα πιο συνηθισμένα πράγματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε viral στην πλατφόρμα βίντεο, συγκεντρώνοντας περίπου 800.000 προβολές – μέχρι σήμερα.

Από κάτω, όλοι όσοι είδαν το βίντεο «έδωσαν πόνο» με τα σχόλια για το Χάρι Πότερ και το Duolingo να ξεχωρίζουν: «Λογικά σου έφερε γράμμα από το Χόγκουαρτς» έγραψε ένας χρήστης του TikTok.

Σχόλιο στο viral βίντεο του TikTok έκανε και ο influencer «Ορεινή Μέλισσα», ο οποίος ανέφερε: «Θα έδινα μία περιουσία για να το ζήσω αυτό, έστω και μία φορά στη ζωή μου».

«Διέγραψε το Duolingo πρόσφατα; εγώ που νόμιζα ότι είναι διακοσμητικό και έψαχνα να βρω καμία κατσαρίδα, κλείσε την πόρτα ρε» ήταν μερικά από τα καλύτερα σχόλια στην πλατφόρμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.