Μενού
Γάμος στα Τρίκαλα
Γάμος αλά Πάμπλο Εσκομπάρ στα Τρίκαλα | YouTube - @V.A. Photography
  • Α-
  • Α+

«Yo soy Pablo Emilio Escobar Gaviria»· με τη μουσική υπόκρουση της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Narcos, ένα ζευγάρι στα Τρίκαλα γύρισε, μαζί με όλους τους καλεσμένους, ένα επικό βίντεο από τον γάμο του.

Το ζευγάρι στα Τρίκαλα, με μπόλικη δόση χιούμορ, αποφάσισε να ακολουθήσει ένα από τα trends του TikTok, όπου στα βίντεο και στις φωτογραφίες του γάμου, όλοι φορούν γυαλιά και σ' ένα ασπρόμαυρο σκηνικό, αναπαριστούν για λίγο τον Πάμπλο Εσκπομπάρ.

Ένα τέτοιο σκηνικό έστησαν και ο Δημήτρης Κανίστρας με τη Γεωργία Φωτοπούλου που παντρεύτηκαν το Σάββατο (15.06.2024) στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Πηγής, χαρίζοντας μίας τρομερή στιγμή στο ελληνικό διαδίκτυο.

Πρωταγωνιστές στο viral βίντεο ήταν το νεόνυμφο ζευγάρι στα Τρίκαλα, όλοι οι καλεσμένοι, μικροί, μεγάλοι, βρέφη και σκυλιά, με τη λήψη να είναι μακρινή και ασπρόμαυρη, για να τους συμπεριλάβει όλους στο πλάνο.

Όλοι οι άντρες, μέχρι και ένα μωρό, φορούσαν μαύρα γυαλιά, το ζευγάρι κάπνιζε πούρα, ενώ μπροστά τους ήταν και μερικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA