Μενού
tom cruise
AP IMAGES
  • Α-
  • Α+

Η Ντακότα Φάνινγκ είναι ίσως το πιο επιτυχημένο παιδί-θαύμα στο Χόλιγουντ σήμερα. Βρίσκεται στη βιομηχανία του κινηματογράφου εδώ και 25 χρόνια, κάνοντας τις πρώτες της εμφανίσεις στις σειρές Ally McBeal και ER, και μερικά χρόνια αργότερα, με την ταινία War of Worlds. 

Πρόσφατα, την απολαύσαμε στην τηλεοπτική σειρά Ripley, που προβλήθηκε από το Netflix, δίπλα σε πρωταγωνιστές όπως ο Άντριου Σκοτ και ο Τζον Μάλκοβιτς. Η Ντακότα Φάνινγκ είναι μόλις 30 ετών, αν και δείχνει πολύ σοφότερη.

Πρόσφατα, η νεαρή ηθοποιός έγινε viral, με μια εμφάνιση της στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο της Κέλι Κλάρκσον, όπου αποκάλυψε το δώρο που της είχε κάνει ο Τομ Κρουζ για τα 11α γενέθλια της, παραμονές της πρεμιέρας του War of Worlds, όπου και συμπρωταγωνίστησαν.

Ύστερα, ακολούθησαν δύο δεκαετίες, όπου ο δημοφιλής ηθοποιός της έχει στείλει 20 δώρα, ένα για κάθε επέτειο γενεθλίων της!

«Ήμουν 11 όταν δουλέψαμε μαζί με τον Τομ, και για τα γενέθλιά μου, μου πήρε το πρώτο μου κινητό τηλέφωνο, ένα Motorola Razr. Δεν είχα κάποιον να καλέσω με αυτό, αλλά το ήθελα τόσο πολύ. Μάλλον επειδή μιλούσα συνέχεια γι' αυτό, μου το πήρε τελικά. Είναι μια υπέροχη ανάμνηση», είπε η Φάνινγκ.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Αποκάλυψε και τα υπόλοιπα δώρα που έχει λάβει από τον πρωταγωνιστή ταινιών όπως το Mission Impossible: «Μου στέλνει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο. Μου άρεσαν πάντα τα παπούτσια, και όταν κατάφεραν τα πόδια μου να χωρέσουν σε ενήλικα παπούτσια, στην προώθηση της ταινίας War of Worlds, ήμουν πολύ χαρούμενη! Και από τότε, μου στέλνει κάθε χρόνο παπούτσια».

«Αυτό είναι τόσο όμορφο, και τόσο περίεργο ταυτόχρονα! Θα πρέπει να έχεις τεράστια συλλογή παπουτσιών-δώρων του Τομ Κρουζ», απάντησε η Κέλι Κλάρκσον.

Ο Κρουζ και η Φάνινγκ υποδύθηκαν τον πατέρα και την κόρη στην ταινιά War of Worlds, που έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2005 στην Αμερική, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπιίλμπεργκ.

Η ταινία έκανε παγκόσμια επιτυχία, και συνέχισε το σερί των καλών ταινιών της Φάνινγκ, που είχε ξεκινήσει με παραγωγές όπως οι I Am Sam, Uptown Girls και Man on Fire.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.