Μενού
Θέατρο
Θέατρο | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Σμπυράκης με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί μέσα από ανάρτησή του στο Facebook τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του.

Στην ίδια ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε και τον θάνατο της ηθοποιού, Σεσίλιας Παπάζογλου-Φορστ σε ηλικία 96 ετών. 

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε και πάλι άσχημα νέα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο με δύο αποχωρήσεις. Ο αγαπημένος φίλος και άξιος συνάδελφος ο Γιώργος Σμπυράκης της γενιάς μας έφυγε εντελώς ξαφνικά δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του.Υπηρέτησε με αγάπη το θέατρο, αρχικά με τον θίασο "Καθρέπτη" της Πέπης Οικονομοπούλου και μετά στο ΚΘΒΕ...

Και η 96χρονη Σεσίλια Παπάζογλου-Φορστ με τη μακρά ιστορία, αφού διασώθηκε από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου είχε εγκλειστεί με τον Αυστριακό κομμουνιστή πατέρα της και έφθασε πεζή στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου εντάχθηκε στους νεανικούς περιοδεύοντες θιάσους...

Εκεί γνώρισε τον Γιάννη Δαλιανίδη, τη Μάρθα Καραγιάννη και υπήρξε το πρώτο κορίτσι του Κώστα Βουτσά που τους ξαναέφερα σε επαφή 60 χρόνια μετά και συνδέθηκαν ξανά με μεγάλη αγάπη.

Η Σεσίλια ήταν μεγάλη ευεργέτης του ΤΑΣΕΗ κι υπέροχη γυναικα. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ... Οι φωτός από το αρχείο του αγαπημένου συνάδελφου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.