Μενού
kostas-xatzis
Κώστας Χατζής | NDP
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha της Κύπρου, φιλοξενήθηκε ο Κώστας Χατζής, το απόγευμα της Κυριακής (18/02).

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Νταλάρα και είπε: «Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά, ξέρω όμως πόσο έχουν συμβάλει πάρα πολλά άτομα μέσα στον χώρο του πολιτισμού. Ξεχνάμε κάποια πράγματα. Τι έχει κάνει ο Νταλάρας; Έχουμε ξεχάσει;»

Χατζής για Νταλάρα: «Να μην τον κατηγορούμε»

«Ξέθαψε όλους τους λαϊκούς τραγουδιστές και τους έφερε πάλι στην επιφάνεια. Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού; Τώρα μην τον κατηγορούμε, μην κάνουμε κάτι τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έπειτα υπάρχουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν προσφέρει και επιμένουν να προσφέρουν. Δεν ξέρω όμως τώρα, δεν το παρακολουθώ. Δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά. Εμένα με ενδιαφέρει πόσο μπορούμε να είμαστε χρηστοί μέσα στο σύστημα αυτό», τόνισε στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.