Μενού
...
  • Α-
  • Α+

Ήρθαν τα Χριστούγεννα -επιτέλους!- και το γεγονός θα πρέπει να εορταστεί όπως του αρμόζει. Για αυτό κι εμείς οργανώσαμε ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event.

Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό Officina Bar (Μιλάνο, Ιταλία), να δημιουργήσει Mataroa Signature Cocktails σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου **Michelin σεφ του The Zillers Restaurant, Παύλου Κυριάκη, καθώς τις γλυκές γεύσεις του σεφ Γιώργου Πλατινού. 

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα είναι διαθέσιμο για 4 μέρες (14-17/12/2023).

Κλείστε το τραπέζι σας σήμερα, και απολαύστε ένα ταξίδι των αισθήσεων με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin.

Το Μενού

...

 

Τα Αλμυρά

Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι

Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι

Τα Γλυκά

Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο

Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών

Τα Cocktails

Citrus Bliss: Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus

Nectar Fusion: Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter

Bubbles: Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro(Carbonated)

Hanky Fancy: Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter

Περισσότερες Πληροφορίες στο +30 210 3241651 (The Zillers Pastry Bar)

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.