Μενού
Το Currywurst
Το Currywurst | AP Photos / Markus Schreiber
  • Α-
  • Α+

Το Currywurst είναι ένα από τα πιο γνωστά, εάν όχι το πιο γνωστό fast food που μπορεί να βρει κανείς στο Βερολίνο και φιλοδοξεί για τον επόμενο –τουλάχιστον– έναν μήνα να συνδέσει τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους, που βρίσκονται στη γερμανική πρωτεύουσα για το Euro 2024.

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις το δικό μας currywurst με οποιοδήποτε άλλο προϊόν που μπορεί να ξέρεις και να συνδυάζεται με λουκάνικο, γιατί η όλη γεύση και η όλη σύνθεση μιλάει από μόνη της και είναι μοναδικά» είπε η Linda Konnopke, ιδιοκτήτρια επιχείρησης στο Βερολίνο, η οποία βλέπει πλήθος κόσμου να συρρέει στο κατάστημά της και να δοκιμάζει το «εθνικό πιάτο».

Μιλώντας για το τόσο απλά και παράλληλα γευστικό πιάτο, το οποίο θα κερδίσει τις «καρδιές» των φιλάθλων του Euro 2024, τόνισε πως η σος ή αλλιώς η κέτσαπ, που φτιάχνεται από το μπαχαρικό κάρι, είναι αυτό που δίνει στο currywurst τη μοναδική του γεύση.

«Όποιος έρχεται εδώ και τρώει ένα currywurst, είναι σίγουρο πως δεν θα το ξεχάσει ποτέ του» ανέφερε με τη σειρά του ο Theo Sus, απλός φίλαθλος του ποδοσφαίρου, ο οποίος ετοιμάζεται να δει την εθνική του να διαγωνίζεται στο Euro 2024.

«Εάν έρθεις στο Βερολίνο, θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το currywurst, για να ξέρεις περί τίνος πρόκειτο» πρόσθεσε με τη σειρά της άλλη φίλαθλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.