Μενού
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη Τύπου
Παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη συνέντευξη για το ασφαλιστικό | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Επίθεση στη Θεοδώρα Τζάκρη, που έκανε λόγο για «πολιτική αυτοκτονία εάν δεν γίνουν οι διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ», εξαπέλυσε σήμερα (01/11) ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης,  μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορεί ρε φίλε να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚΑ από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Φίλη και του Σκουρλέτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται αυτό, είναι από τα πράγματα που δεν γίνονται στη ζωή. Αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε υπάρχει θέμα» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη Θεοδώρα Τζάκρη.

«Η αρχιΠΑΣΟΚΑ, η πρασινοφρουρού, η γυναίκα που έχει ψηφίσει τρία μνημόνα» σημείωσε, παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας.

«Έβλεπα το πρωί, πριν έρθω εδώ, την κα. Τζάκρη. Άκουγα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρέπει οπωσδήποτε να διαγραφούν. Για τον Φίλη και τον Σκουρλέτη χωρίς δισταγμό. Η Τζάκρη ανελέητα διαγράφει τον Φίλη, ανελέητα διαγράφει τον Σκουρλέτη, ανελέητα διαγράφει τον Τζουμάκα και τον Βίτσα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Σκεφτόμουν ότι την έχω ζήσει ως υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου. Ξέρετε εγώ ήρθα στη Νέα Δημοκρατία από το ΛΑΟΣ και αυτά τα 11 χρόνια που είμαι βουλευτής της ΝΔ μιλάω για όλους τους νεοδημοκράτες με σεβασμό ανεξαρτήτως του αν κάποιοι μου είναι συμπαθείς ή φίλοι γιατί αναγνωρίζω ότι αυτοί έφτιαξαν αυτό το κόμμα. Δεν μπορεί να είσαι η η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚ από γεννησημιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή Φίλη, Σκουρλέτη» πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.

Τι είπε η Θεοδώρα Τζάκρη

Ξεκάθαρη θέση για τις εσωκομματικές διαμάχες στην Κουμουνδούρου, πήρε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ τόνισε χαρακτηριστικά: «Μία εικόνα αλληλοσπαραγμού δεν βοηθάει την εικόνα ενός κόμματος, δεν ψάχνουμε για θαύματα η ανασυγκρότηση ενός κόμματος είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ψεύτης».

«Ο πρόεδρός μας είναι μακράς πνοής, θα κριθεί στο χρόνο, θα κριθεί στις επόμενες εθνικές εκλογές, τον πολεμούν δήθεν αγωνιστές», σχολίασε στη συνέχεια.

«Δεν πρέπει να κριθεί στις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελακης ήρθε για να μείνει», είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια. Για τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα, τόνισε πως «είναι κρίμα που προχώρησε σε τέτοιες τοποθετήσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.