Μενού
dionusis-temponeras
Διονύσης Τεμπονέρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Άκρως επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, πρόταση μομφής κατά του προεδρείου κατέθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, αλλά δεν πέρασε. Στη συνέχεια αποχώρησαν οι Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας και στελέχη της «Ομπρέλας», γιατί απορρίφθηκε η ψηφοφορία. Επιπλέον, αποχώρησαν 3 μέλη του προεδρείου.

Κατά την αποχώρησή του, ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε από την πλευρά του ότι η διαδικασία ήταν αντικαταστατική και ζήτησε να τεθεί στην κρίση της Κεντρικής Επιτροπής.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι θα συνεδριάσουν και θα αποφασίσουν για τη συνέχεια λέγοντας πως «όλα είναι ανοιχτά».

Τι είπε ο Τσακαλώτος

Κατά την αποχώρησή του από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι «μετά την ομιλία του προέδρου, Αχτσιόγλου, Τεμπονέρας και εγώ θέσαμε το θέμα του δημοψηφίσματος»

«Είπαμε πως δεν γίνεται να αναιρεθεί η ίδια η Kεντρική Επιτροπή. Προσπαθήσαμε να τους πείσουμε πως είναι μεγάλο ζήτημα και πρέπει να συζητηθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.