Μενού
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, υπεραμύνθηκε –με ανάρτησή του– τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους, ενώ δεν έλειψε και η δική του τοποθέτηση στο θέμα όταν ρωτήθηκε από ανθρώπους των ΜΜΕ.

Ερωτώμενος για το «μπράβο» στον Γιώργο Νταλάρα, ο Παύλος Πολάκης είπε τα εξής σε δημοσιογράφους: «Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ και ελπίζω να περάσετε καλά».

«Προφανώς και του είπα μπράβο, τι να του πω» πρόσθεσε ο Παύλος Πολάκης, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επίθεση Νταλάρα στη γυναίκα δημοσιογράφο για το εάν θα ήταν «περήφανοι οι γονείς για τη δουλεία της», είπε: «Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Είναι περήφανος; Έλα παλικάρι μου, τώρα».

«Δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, αυτό κάνεις. Ψάχνεις παραπολιτικά, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή» κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.