Μενού
notis-mitarakis
Νότης Μηταράκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ενόχληση για τις διακοπές και οι εξηγήσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, εν μέσω πυρκαγιών ο Νότης Μηταράκης βρέθηκε σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μηταράκης επιβιβάστηκε σε σκάφος και έμεινε για αρκετές ώρες και επέστρεψε εν τέλει στην Αθήνα εχθές το απόγευμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε μεγάλη ενόχληση για την επιλογή του κ. Μηταράκη για.... αναψυχή εν μέσω πυρκαγιών

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από τον Νότη Μηταράκη ζητήθηκαν εξηγήσεις γιατί έλειπε εν μέσω κρίσης. Πρόκειται για μια πρακτική που αναμένεται να ακολουθείται σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις και αφορά όλους τους υπουργούς, όπως αναφέρθηκε στη δημόσια τηλεόραση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.