Μενού
asdad
  • Α-
  • Α+

Σ' ένα ομοφοβικό ρεσιτάλ με χυδαίους χαρακτηρισμούς και απειλές προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία της ΛΑΡΚΟ.

Αναφερόμενος στο Athens Pride 2024 και στο Euro Pride στη Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Στίγκας εξέφρασε τη διαφωνία του ως προς τη διεξαγωγή τους, κάνοντας λόγο για «ανωμαλίες, ασυδοσίες και περιφορά της ασχήμιας».

«Στην Ελλάδα, σήμερα, μπορούν ανώμαλοι και ασύδοτοι, να περιφέρουν την ασχήμια τους, αλλά δεν μπορούν οι Έλληνες να διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της ιστορικής μας κληρονομιάς. Ο ελληνικός λαός σας περιμένει στη γωνία» είπε ο Βασίλης Στίγκας, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο οποίος αποτέλεσε μεταξύ άλλων στόχων της ομοφοβικής χυδαιότητας του προέδρου των «Σπαρτιατών».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Αλέξης Πατέλης δημοσίευσε μία φωτογραφία με το σύνθημα «σιγά μη φοβηθώ», το οποίο καθιερώθηκε ως μήνυμα κατά του φασισμού και του ναζισμού μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, Παύλου Φύσσα.

Βασίλης Στίγκας: Τι είπε για τη ΛΑΡΚΟ

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, για την τροπολογία της ΛΑΡΚΟ, ενώ υποστήριξε ότι «πλησιάζει η ώρα που η Ελλάδα θα ξαναμπεί στις ράγες της αξιοπρέπειας, θα σηκώσει κεφάλι και θα τιμωρήσει τις βδέλλες της εξουσίας, που είναι ανίκανες για το καλό και ικανότατες για το κακό».

Αναφερόμενος στην τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ, σημείωσε ο Β. Στίγκας: «Σβήνουμε από τον χάρτη την ΛΑΡΚΟ, μια μεγάλη βιομηχανία που μπορεί να δώσει δουλειά σε εκατοντάδες Έλληνες και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας δίνοντας φόρους στο κράτος. Και αντί γι' αυτό την τοποθετούν σε ειδική εκκαθάριση και σε ξεπούλημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA