Μενού
kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κομοτηνή. | ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ/EUROKINISSΙ
  • Α-
  • Α+

Στην Κομοτηνή βρέθηκε σήμερα (14/05) ο Στέφανος Κασσελάκης για να παρακολουθήσει την παρέλαση στο πλαίσιο των εορτασμών για τα Ελευθέρια της Θράκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η ακριτική περιφέρεια, την οποία χαρακτήρισε παραμελημένη από την ελληνική πολιτεία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε αρχικά: «Μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι σήμερα εδώ στην Κομοτηνή και τη Θράκη, μία περιφέρεια που είναι δυστυχώς παραμελημένη από την ελληνική πολιτεία. Θα έπρεπε να είναι πρώτη στην Ανάπτυξη».

kasselakis

Κασσελάκης: «Αρμονική συνύπαρξη»

«Είναι ένα από τα λίγα και καλύτερα παραδείγματα αρμονικής συνύπαρξης μουσουλμάνων και χριστιανών. Επιθυμούμε μία σύγχρονη Ελλάδα που θα σέβεται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, το διεθνές δίκαιο», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, ενώ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με νέα παιδιά που συμμετείχαν στην παρέλαση.

kasselakis

Του προσφέρθηκε μάλιστα και ως δώρο ένα μπαλόνι Σπάιντερμαν από τους μαθητές που του είπαν χαρακτηριστικά πως είναι μόνο για εκείνον.

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε συναντήσεις με τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και τον τοποτηρητή της Μουφτείας.

kasselakis

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.