Μενού
kasselakis ko syriza
Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ένταση και αντιπαραθέσεις έφερε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ που είναι προγραμματισμένος για σήμερα (19/10) στη Νέα Υόρκη.

Στο πάνελ ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος αποκάλεσε «πολιτικό μηδενικό» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «μας δουλεύει», ενώ απηύθυνε και την εξής ερώτηση: «Την ώρα που ο κόσμος καίγεται πάει να κάνει suprise wedding party, αν δεν ήταν γκέι θα λέγαμε ότι πρόκειται περί γελοιότητας και ότι ζει στον κόσμο του ή όχι;»

«Εργαλειοποιεί την ομοφυλοφιλία του», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών και τις παρένθετες μητέρες.

«Γεροντοκόρη»

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν αναγνώστηκε η δήλωση του αρχιμανδρίτη Αθανάσιου Μισσού, εκπροσώπου του Πατριαρχείου, που αποκάλεσε «γεροντοκόρη» τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαφώνησε με την ειρωνεία του αρχιμανδρίτη, ο Ανδρέας Καραγιάννης ωστόσο επιτέθηκε εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, γιατί δημοσιοποίησε τον γάμο του.

«Σου χάλασε κάτι από το πρόγραμμα ο κ. Κασσελάκης επειδή θα παντρευτεί; Πριν από λίγο λέγατε ότι το θέλετε και κρυφό. Αποφασίστε λίγο τι θέλετε, θέλετε να είμαστε κρυφοί να μην λέμε τίποτα για τη σεξουαλική μας ζωή; Δεν θα σου δώσουμε και λογαριασμό», απάντησε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη μεριά του είπε στον κ. Καραγιάννη για τα λεγόμενά του: «Είσαι γεύση από Μεσαίωνα με όλη μου την αγάπη. Αυτά που λες είναι η προέκταση της Ιεράς Εξέτασης».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.