Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεταμένο είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις χθεσινές αναφορές του Νίκου Φίλη για τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο είπε πως έχει «ύφος Τραμπ», με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, να επανέρχεται με νέα επίθεση στο στέλεχος του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην ΕΡΤ, η κα Αυγέρη είχε κατηγορήσει τον κ. Φίλη για εσωτερική αντιπολίτευση, κατηγορίες που επανέλαβε σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Κάποιοι που αντιπολιτεύονταν τον Αλέξη Τσίπρα και απ' ό,τι φαίνεται επιμένουν στον ίδιο χαβά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δώρα Αυγέρη για τον Νίκο Φίλη.

«Ο Νίκος Φίλης θα έπρεπε να είναι ο Νέστωρ της παράταξης»

Η Δώρα Αυγέρη, μιλώντας παράλληλα στον ΣΚΑΪ, παρομοίασε τον Νίκο Φίλη με τον Νέστορα, τον μυθικό βασιλιά της Πύλου ο οποίος παρείχε συμβουλές στους υπόλοιπους ανθρώπους, λόγω της σοφίας του.

«Ζούμε τους μετασεισμούς των εκλογών με τις συνέπειες και τις εντάσεις που μπορεί να έχουν αυτοί. Πιστεύω πως θα κοπάσει η ένταση και είναι δική μου επιθυμία και αίσθηση. Για τον πολύ καλό μου σύντροφο, τον Νίκο Φίλη, θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα, να είναι ο σοφός Νέστωρ της πολιτικής. Από άλλους περιμέναμε την πολιτική εφηβεία και από άλλους τη βρήκαμε» σημείωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.