Μενού
Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νίκος Φίλης
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Έντονες είναι οι αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικείμενη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον Στέφανο Κασσελάκη, με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Φίλη να σχολιάζουν την απόφαση του προέδρου του κόμματος.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της λεγόμενης «Ομπρέλας» έκανε ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media με την οποία σχολιάζει την απόφαση διαγραφής του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως δεν μπορεί να κατανοήσει πως γίνεται κάποιο στέλεχος του κόμματος να θέτει εαυτόν εκτός κόμματος και την ίδια ώρα να παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, ασκώντας κριτική έτσι στα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση Τσακαλώτου

«Υπάρχει το "θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος". Υπάρχει επίσης η "παραπομπή στην επιτροπή δεοντολογίας". Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως τα δυο μπορούν να ισχύουν την ίδια στιγμή.

Σημείο των καιρών και αυτό».

ΣΥΡΙΖΑ: Η οργισμένη αντίδραση Φίλη

Βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει και ο Νίκος Φίλης σε δήλωσή του, μετά τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Νίκος Φίλης αναφέρει πως: «Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.

Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη "αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση" των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.