Μενού
ahtsioglou kasselakis
Έφη Αχτσιόγλου - Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον δεύτερο γύρο της Κυριακής (24/09) ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι δύο υποψήφιοι ολοκλήρωσαν την προεκλογική τους εκστρατεία και πλέον αναμένουν να «μιλήσει» η κάλπη, από το πρωί της Κυριακής. Η Έφη Αχτσιόγλου πέρασε στιγμές χαλάρωσης με το παιδί της, στο Χαλάνδρι. Όπως μετέδωσε ο Alpha, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι «σήμερα έχει ξεκούραση, έχει χαλάρωση, έχει βόλτα με το παιδί, έχει τις υποχρεώσεις της μάνας τις κανονικές, τις ωραίες».

Η κα. Αχτσιόγλου εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι «μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι» και πρόσθεσε: «από τη δική μου πλευρά έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια μία εμπειρία, μία διάθεση ενότητας και ένα πολιτικό περιεχόμενο, αλλά στο τέλος της ημέρας οι πολίτες θα αποφασίσουν».

Ερωτηθείσα για την πόλωση των τελευταίων ημερών μεταξύ των δύο υποψηφίων, ανέφερε:«οι ψηφοφόροι δεν είναι σε τέτοια διάθεση. Νομίζω θα μπορέσουμε να βρούμε το βηματισμό μας από Δευτέρα πιο εύκολα, ήταν μία δύσκολη περίοδος μετά από μία εκλογική ήττα του Ιουνίου.»

«Γιατί ψηφίζουμε αύριο»

Επιπλέον, η Έφη Αχτσιόγλου, με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, δίνει απαντήσεις στο «γιατί ψηφίζουμε αύριο», μιλώντας για το «περιεχόμενο της πολιτικής».

Το βίντεο Κασσελάκη

Από την μεριά του, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να απευθυνθεί στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με ένα ακόμα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε την πολιτική του πορεία, από το πώς ξεκίνησε η διαδρομή του μέχρι τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα με τις περιοδείες, αλλά και την πρόταση στο Επικρατείας, ενώ καλεί τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει μαζί του το «μετά αυτού του τόπου».

«Πώς ξεκίνησαν όλα»

Πώς ξεκίνησαν όλα…
Η πρόταση του Αλέξη για το Επικρατείας. Οι περιοδείες στο πλευρό του.
Οι πρώτες χειραψίες, οι πρώτες αγκαλιές.
Συστηθήκαμε.
Ύστερα σάς είπα: «Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου».
Κοιταχτήκαμε.
Καταλάβαμε ο ένας τον άλλον.
Φτιάξαμε την πλατφόρμα μας.
Με θέσεις που δε λένε δυνατά πολλοί.
Τις πήρατε στα χέρια σας, τις συμπληρώνετε, τις βελτιώνετε.
Από εκεί και πέρα με πήρε η δίνη του κόσμου. Οι επισκέψεις στον τόπο που πονά. Στις στάχτες και στις πλημμύρες. Οι επιθέσεις από το Σύστημα.
Αλλά και το όραμα. Η ελπίδα. Το Ελληνικό Όνειρο για όλους - όχι για λίγους.
Σήμερα δεν μιλάω μόνο σε εσάς που με στηρίξατε. Μιλάω σε όλους εσάς, τους 150.000, που κάνατε ουρές στην κάλπη, που αναστήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ - ό,τι κι αν ψηφίσατε στον πρώτο γύρο.
Σας ζητώ τώρα να είμαστε μαζί.
Γιατί ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τη δύναμη όλων.
Γιατί ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι Πρόεδρος όλων.
Όχι για τη μεταπολιτική, αλλά για την πολιτική μετά.
Μετά τη Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Μετά, για ένα Κράτος που δε θα αφήνει τον πολίτη μόνο του.
Μετά, για μια Ελλάδα που θα νιώθεις περήφανος να ζεις σ’ αυτήν.
Την περασμένη Κυριακή γίνατε η φωνή αυτού του τόπου.
Αυτή την Κυριακή ελάτε να γίνουμε το μετά αυτού του τόπου.
Ξημερώνει!

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.