Μενού
Ευκλείδης Τσακαλώτος και Παύλος Πολάκης στη Βουλή
Παρουσία Ευκλείδη Τσακαλώτου και Παύλου Πολάκη συζήτηση στη Βουλή | Γιώργος Κονταρίνης / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τα όσα είπε στο Kontra TV το βράδυ της Τετάρτης (25/10) τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τα εξής: «Ευκλείδη, με προκάλεσες πολύ, αλλά ΔΕΝ θα σου απαντήσω. Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα τα πούμε στα Όργανα!».

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τι είπε για τον Παύλο Πολάκη και τον Τσίπρα

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής του τοποθέτησης στο Kontra, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στάθηκε στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να ορίσει τον Παύλο Πολάκη ως συντονιστή στο κόμμα.

«Όταν βάζεις τον κ. Πολάκη συντονιστή, δεν στέλνεις σήμα για ενότητα» είπε, καθώς ο κ. Πολάκης ήταν ο πιο επιθετικός και το είχε δείξει όλα αυτά τα χρόνια» τόνισε.

«Αν ήμουν ο Τσίπρας, πριν από τις εκλογές θα έλεγα τρία πράγματα. Πρώτον ότι δεν υποστηρίζω κανέναν, ότι δεν πρέπει κανείς να λέει ότι τον στηρίζω και τρίτον ότι κανείς δεν πρέπει να λέει ότι με υπονομεύει» συνέχισε, ενώ στη συνέχεια επέρριψε ευθύνες στον κ. Τσίπρα λέγοντας πως το γεγονός πως δεν το έκανε αυτό είναι μέρος του τραύματος που βιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.