Μενού
Προσφορές για τη Black Friday
Προσφορές για τη Black Friday σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Black Friday 2023 είναι γνωστή ως ημέρα της ευκαιρίας, καθώς αρκετά από τα καταστήματα βγάζουν μεγάλες προσφορές για να προσελκύσουν μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού.

Ο κόσμος, όπως κάθε χρόνο, απευθύνεται κυρίως στο διαδίκτυο για να δει τι θα αγοράσει κατά τη διάρκεια της Black Friday, ενώ δεν απουσιάζουν και οι ουρές έξω από μεγάλα καταστήματα. Αρκετά από τα προϊόντα, σύμφωνα με το Mega, έχουν εξαντληθεί ενώ στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων βρίσκει κανείς ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και έπιπλα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Mega, 8 στους 10 Έλληνες θα κάνει αγορά κατά τη διάρκεια της φετινής Black Friday, το 69% θα επιλέξει ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και έπιπλα, ενώ το 62% ηλεκτρονικά είδη, 52% είδη ένδυσης και υπόδησης και 25% προϊόντα ομορφιάς.

Black Friday: Πόσα λεφτά θα δώσουν οι καταναλωτές

Οι καταναλωτές προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, και μόνο ένα μικρό μέρος του καταναλωτικού κοινού θα πάει στα καταστήματα. Την ίδια ώρα, έντονο είναι το ενδιαφέρον για τα συνολικά χρήματα που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψει ο κόσμος.

«Σχεδόν οι τέσσερις στους δέκα (39%) καταναλωτές θα αγοράσουν μόνο ό,τι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, ενώ μόνο το 5% δήλωσε ότι μπορεί να καταλήξει να ξοδέψει πάρα πολλά. Σχεδόν οι μισοί καταναλωτές (47%) δήλωσαν ότι θα αγοράσουν προϊόντα που θα αγόραζαν ούτως ή άλλως, αλλά σε φθηνότερη τιμή» αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Έως 100 ευρώ αναμένεται να ξοδέψουν οι Έλληνες για είδη μόδας. Παράλληλα, στις αναζητήσεις της περιόδου πρωταγωνιστούν τηλεόρασεις 55-65 ιντσών, λάπτοπ με τουλάχιστον 16GB ραμ, ψυγεία, κινητά και παιχνίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.