Μενού
Πανσέληνος Ιουλίου 2023
Πανσέληνος | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Η Υπερπανσέληνος της χρονιάς είναι εδώ, όπως και κάθε Αύγουστο. Απλά φέτος πραγματοποιείται στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι θα κληθούμε να αφήσουμε πίσω τις παραδόσεις, να κάνουμε ριζικές αλλαγές και να μην φοβηθούμε να βγούμε από το comfort zone μας. Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την 1η Αυγούστου.

Ταύρος

Οι αλλαγές βράζουν εδώ και καιρό για εσένα Ταύρε. Η πανσέληνος έρχεται στον 10 οίκο σου, που εκπροσωπεί την καριέρα και τη δημόσια εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι θα τώρα θα σταματήσεις να υπακούς τόσο πολύ στους κανόνες της δουλειάς, έτσι ώστε να τιμήσεις περισσότερο την προσωπική σου ζωή. Κάτι σε κρατούσε πίσω εδώ και καιρό, αλλά τώρα αλλάζουν όλα.

Λέων

Είναι ο γενέθλιος μήνας σου και η Υπερπανσέληνος σε βρίσκει στον 7ο οίκο των σχέσεων. Αλλάζουν οι κανόνες που ακολουθούσες πιστά μέχρι τώρα και που βλέπεις ότι δεν λειτουργούν άλλο. Τώρα ξέρεις τι θες και προσπαθείς να χωρέσεις την ανεξαρτησία σου μέσα σε σχέσεις.

Σκορπιός

Την 1η Αυγούστου σπας τους κανόνες, ειδικά στον 4ο οίκο της οικογένειας. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις αυτά που ξέρεις μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή εστία; Μήπως είναι ξεπερασμένα και χρειάζονται αναθεώρηση;

Υδροχόος

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, άρα θα το καταλάβεις για τα καλά. Γίνεται στον 1ο οίκο που αφορά τα προσωπικά όρια και τους κανόνες. Επομένως, θα δεις πόσο χώρο δίνεις στον εαυτό σου για να εκφράσει τις ανάγκες του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.