Μενού
ben-affleck-jennifer-lopez
Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ | (Joel C Ryan/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told» μέσα από το οποίο η Λατίνα σταρ θέλησε να μοιραστεί με το κοινό την αλήθεια της και τι κρύβεται πίσω από τη λάμψη και τα φλας. 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε ο ίδιος ο Μπεν Άφλεκ με τον οποίο έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα πριν από είκοσι χρόνια, χώρισαν και ξαναέσμιξαν το 2022, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας λίγους μόλις μήνες μετά την επανένωσή τους.

«Αυτό που είπε και ό,τι είδε σε εμένα, και αυτό που με έκανε να πιστέψω για τον εαυτό μου, προέρχεται μόνο από την αγάπη. Επειδή κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να με είχε κάνει να δω "Αυτό είναι για τον εαυτό μου. Είναι πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Επειδή δεν είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου έτσι και ο κόσμος δεν είχε επίσης. Το ένα "ακολουθούσε" το άλλο», πρόσθεσε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξήγησε ότι ο Μπεν Άφλεκ την ενέπνευσε για το νέο της άλμπουμ «This is Me… Then», ενώ συνεργάτες της διάβασαν ερωτικά γράμματα του Μπεν. Μάλιστα, η σταρ παραδέχτηκε ότι ο Άφλεκ ένιωθε άβολα που ήταν στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ της. 

«Δεν νομίζω ότι ο Μπεν νιώθει πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά, αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα. Δεν θέλει να με σταματήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η "μούσα"».

Μιλώντας για την επανένωσή τους, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι τώρα και είμαστε ίδιοι και έχουμε την ίδια αγάπη 100%. Είναι σαν να μην πέρασε ποτέ ο έρωτάς μου για εκείνον. Απλώς έπρεπε να βάλω τα συναισθήματά μου στην άκρη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.