Μενού
survivor
Γιώργος Γκιουλέκας | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία για το... Γαλάτσι βρίσκονται, πλέον, οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του φετινού Survivor. Φάνης Μπολέτσης, Γιώργος Γκιουλέκας, Ντάνιελ Νούρκα, Δώρα Νικολή και Κατερίνα Δαλάκα μαζεύουν ότι δυνάμεις τους έχουν απομείνουν και διεκδικούν μία θέση στον ημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης (25/6).

Όπως είναι λογικό σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά και οι επιλογές των παικτών είναι περιορισμένες. Η Δώρα Νικολή ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, αφού ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους μετά τον αγώνα της Κυριακής.

Νικητής στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της προτελευταίας εβδομάδας αναδείχθηκε ο Φάνης Μπολέτσης, γλιτώνοντας από την ψήφισή του στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε. Την ίδια τύχη δεν είχε ο Γιώργος Γκιουλέκας, που έλαβε τις ψήφους των συμπαικτών του και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού.

«Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν αλλιώς», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιώργος Γκιουλέκας στο αποψινό Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.