Μενού
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα - Φάνης Μπολέτσης
Survivor: Κατερίνα Δαλάκα - Φάνης Μπολέτσης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor 2024, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Fay's Time», ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης θα διεξαχθεί στην Τετάρτη 26 Ιουνίου και θα μεταδοθεί live από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι. Μία ημέρα πριν, την Τρίτη 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός των 4 φιναλίστ.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου θα διεξαθχεί ο τρίτος αγώνας ασυλίας και θα ακολουθήσει το συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Την Τετάρτη (19/6) θα πραγματοποιηθεί αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας και αποχαιρετιστήριο πάρτι αφού θα δούμε για τελευταία φορά τους Τούρκους παίκτες.

Την Πέμπτη (20/6) θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας αποχώρησης στον Άγιο Δομίνικο και θα μείνουν τέσσερις παίκτες στο παιχνίδι.

Την Κυριακή (23/6) θα γίνει ο πρώτος αγώνας για το μεγάλο έπαθλο, το αυτοκίνητο ενώ τη Δευτέρα (24/6) θα γίνει η δεύτερη φάση του αγώνα για το το αυτοκίνητο οπότε θα μαθευτεί ποιος θα το πάρει αλλά θα δούμε και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Θα ακολουθήσουν στις 25 και 26 Ιουνίου ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός του Survivor 2024.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA