Μενού
Γιώργος Θαναηλάκης
Γιώργος Θαναηλάκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Με φόρα ξεκίνησε η εβδομάδα στη μικρή οθόνη. Ο καύσωνας υποχώρησε αλλά οι θερμοκρασίες μέσα από τηλεκόντρες, παράθυρα, «πεσίματα» (δηλώσεις μέσα από αυτοκίνητα) παραμένουν ασυνήθιστα υψηλές. 

Το «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι θα συνεχιστεί άγνωστο για πόσο ακόμη. Τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει σε πολλές περιπτώσεις οπότε ο εκνευρισμός περισσεύει.

Το... Deal του Γιώργου Θαναηλάκη και η πρόταση έκπληξη

Μετά από άπειρα δοκιμαστικά και ακόμη περισσότερες συζητήσεις φαίνεται πως το «Deal» καταλήγει στα χέρια του έμπειρου sportscaster Γιώργου Θαναηλάκη. Το δοκιμαστικό είχε γίνει καιρό πριν αλλά ο δημοσιογράφος δεν είχε πάρει οριστική απάντηση. 

Άλλωστε γίνονταν παράλληλες συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα. Στον Alpha ήθελαν με την επιλογή του νέου παρουσιαστή του «Deal» να κυριαρχήσουν τα στοιχεία της έκπληξης και της ανατροπής. Σε επίπεδο εντυπώσεων αναμφίβολα αυτό επετεύχθη. 

Ο τελικός κριτής όπως θα είναι τα μηχανάκια της Nielsen από το φθινόπωρο. Αυτό που γνωρίζουν ελάχιστοι είναι πως το όνομα του Γιώργου Θαναηλάκη είχε ακουστεί έντονα για την παρουσίαση τηλεοπτικού προγράμματος και στο Φάληρο όπου εδρεύει το ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του ΣΚΑΪ. 

Άλλωστε ο δημοσιογράφος συνεργάζεται με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ όπου κάθε απόγευμα παρουσιάζει μαζί με τον Μηνά Τσαμόπουλο τους «Φουνταριστούς». 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το όνομα του Θαναηλάκη είχε ακουστεί έντονα για την παρουσίαση του «σκληρού» ριάλτι Exathlon καθώς στις λύσεις που εξετάζονται για το νέο αγωνιστικό ριάλιτι του Ατζούν Ιλίτζαλι στον ΣΚΑΪ λόγω της φύσης του (περιγραφή απαιτητικών αγωνισμάτων) είναι η επιλογή για τη θέση του παρουσιαστή έμπειρου speaker. 

Φαίνεται πως ο Γιώργος Θαναηλάκης εν τω μεταξύ θα συνεχίσει κανονικά τη συνεργασία του με το αθλητικό τμήμα της Cosmote παράλληλα με τα γυρίσματα του «Deal» που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.  

Το νέο σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα 

Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα | NDP

Ολοκληρώθηκε ως γνωστόν η συνεργασία της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ANT1 καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση του «+1» στο συμβόλαιό της.

Τώρα έχουν αρχίσει να διακινούνται τα πρώτα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε διερευνητικό τηλεφώνημα προς την παρουσιάστρια από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα από τα καινούργια πρότζεκτς του καναλιού του Φαλήρου από τη νέα σεζόν.

Το κανάλι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τη Βίκυ Καγιά για ένα καινούργιο ριάλιτι μόδας στη ζώνη 15.00 με 17.00. 

Αυτές τελικά ναυάγησαν και τώρα ο ΣΚΑΪ εξετάζει εναλλακτικές λύσεις. Μια από αυτές είναι η συνέχεια του «My Style Rocks» με ριζική ανανέωση και παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα. Οριστικές αποφάσεις ωστόσο ακόμη δεν έχουν παρθεί.

Μέχρι στιγμής και παρά τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχει δεχθεί πρόταση για καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.