Μενού
Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς
Ζέτα Μακρυπούλια - Νίκος Μουτσινάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Περί τα μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το στήσιμο ενός νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar» στη μετά Μαρία Μπεκατώρου εποχή με στόχο να ξεκινήσει η προβολή του στο β' μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο του 2024.

O πρώτος κύκλος με οικοδέσποινα τη συμπαθέστατη παρουσιάστρια προβλήθηκε δέκα χρόνια πριν το 2013 και ο τελευταίος το 2021 που ήταν και έβδομος. Ο όγδοος κύκλος θα έχει άλλη παρουσιάστρια και όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Έχει συμμετάσχει δύο φορές στο παιχνίδι ως διαγωνιζόμενη: Η πρώτη ήταν στον δεύτερο κύκλο του σόου μιμήσεων το 2014 και η δεύτερη στην all star εκδοχή του προγράμματος.

Φαίνεται πως τώρα μετακομίζει στην παρουσίαση μετά την άρνηση της Ζέτας Μακρυπούλια να αναλάβει εκείνη τη θέση της οικοδέσποινας μετά από σχετικές συζητήσεις που είχαν γίνει το καλοκαίρι την περίοδο της ανανέωσης της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τώρα στον ΑΝΤ1 επιθυμούν ένα διαφορετικό concept: Συγκατοίκηση Ζέτας Μακρυπούλια και Νίκου Μουτσινά στα έδρανα της κριτικής επιτροπής με τον παρουσιαστή μάλιστα που φέτος έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα να έχει συμμετάσχει ξανά στο παρελθόν στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» και συγκεκριμένα στον 3ο και τον 4ο κύκλο του show.

Πάντως, η προηγούμενη κοινή εμφάνιση των επιστήθιων φίλων στη μικρή οθόνη δεν είχε στεφθεί με επιτυχία… Ήταν το αλήστου μνήμης Κυριακάτικο σόου «Sunday Live» το 2018 που κόπηκε μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο μήνα μετάδοσής του από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Πρέπει να σημειωθεί βέβαια πως το πολυδάπανο για εκείνη την εποχή πρότζεκτ είχε απέναντί του το «Survivor» με ποσοστά τηλεθέασης άνω του 30%. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.