Μενού
kraounakis
Σταμάτης Κραουνάκης | Open
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος της Άννας Δρούζα στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σταμάτης Κραουνάκης και κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια όταν την ρώτησε αν έχει... χωρίσει με το Θανάση Λάλα!

Με το καλησπέρα σας οι δυο τους άρχισαν τα πειράγματα με τον συνθέτη να ρωτά μεταξύ σοβαρού κι αστείου την παρουσιάστρια αν έχει χωρίσει με τον Θανάση Λάλα. Η απάντηση της Άννας Δρούζα ήταν θετική.

Σ.Κ.: Εγώ έχω Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Α.Δ.: Άρα, δεν είναι τυχαίο που σε έχω ερωτευτεί. Κι εσύ με έχεις αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Τόσο που ζήλευε κάποιος άλλος.
Σ.Κ.: Πολύ από παλιά. Ποιος ζήλευε; Ο Λάλας;
Α.Δ.: Έλα μωρέ τελείωνε με τα ονόματα.
Σ.Κ.: Χωρίσατε;
Α.Δ.: Αυτό θα κάνουμε σήμερα εδώ; Εννοείται.
Σ.Κ.: Όχι, να τα λέμε κι αυτά.
Α.Δ.: Ρώτησες και το ξέρεις, αλλά ήθελες να το κάνεις τώρα σούσουρο.
Σ.Κ.: Γιατί θα το αφήσετε;
Α.Δ.: Μείνε εσύ αυθόρμητος και μην σε νοιάζει τι θα κάνουμε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν αιχμηρός για τη τη συνεργασία του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. «Δεν έπαθα τίποτα με την Άλκηστη όταν έβγαλε τη λέξη “χοντρή”. Αυτά είναι κουτά. Δεν έπαθα τίποτα, έχω ζήσει τόσα ωραία πράγματα μαζί της, δεν μπορώ να της χρεώσω το παραμικρό.Δεν δικαιούμαστε να είμαστε όλοι αδύνατοι, ούτε είναι βρισιά να λες “έλα μωρή χοντρή σταμάτα να τρως γλυκά”. Το πάχος δεν έρχεται μόνο του. Είναι κουτό, πάντα υπάρχει ένας τρόπος να πεις κάτι. Οι μεγάλοι έχουν βρει έναν τρόπο πικάντικο να πουν τη λέξη. Αν είσαι πολύ μεγάλος βρίσκεις τον τρόπο. Η Μοσχολιού σε δικά μου τραγούδια έχει πει απίστευτες λέξεις, δεν διανοήθηκε ποτέ να πει “αυτό το βγάζω”. Εν πάσει περίπτωσει ρώτα με, ή μην με ρωτήσεις. Βγάλ΄το, κάνε κάτι όμως στη θέση του».

Ο ίδιος απάντησε μεταξύ άλλων για την εξωτερική του εμφάνιση και τα κιλά. «Παρόλο το βάρος μου, η σχέση με το σώμα μου είναι εξαιρετική. Το κάνω όσο μπορώ κι είμαι συνέχεια σε απόλυτη πειθαρχία. Έχω σταματήσει τα πάντα, δεν τρώω γλυκά κι έχω γαμ…ί στις στέβιες. Τρώμε. Σούζη τρως τέλος! Μη λέμε μαλ…ες, τρώμε. Δεν τα βάζεις αλλιώς και τα κιλά. Δεν είμαι και της τρελής φάσης, λέω αργά. Δεν λέω να χάσω και 10 κιλά σε ένα μήνα. Δεν το απολαμβάνω πια το φαγητό. Το έχω κόψει από απόλαυση» πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.