Μενού
Ο Μάρκος στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός»
Ο Μάρκος στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός» | Alpha - Twitter
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός», είναι μία από τις πιο επιτυχημένες νέες τηλεοπτικές σειρές της φετινής σεζόν, σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση τις ημέρες της προβολής της. 

Εκτός από τον πρωταγωνιστή, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τους τηλεθεατές έχουν κερδίσει και πολλοί ακόμα χαρακτήρες της σειράς, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του ανταγωνιστή του Ανδρέα, του Μάρκου.

Τον Μάρκο υποδύεται ο Αντώνης Μυριαγκός, ο οποίος έχει καταφέρει να συσπειρώσει το Twitter εναντίον του ήρωα που υποδύεται επειδή έχει βάλει στόχο να καταστρεψει τον Ανδρέα τώρα που εκείνος έχει χάσει τη μνήμη του και δεν θυμάται τι έχει συμβεί στη ζωή του τα τελευταία 12 χρόνια. 

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του

Παθολόγος - γιατρός στο νοσοκομείο και ανταγωνιστής του Ανδρέα για τη θέση του διευθυντή της Παθολογίας. Με τον Ανδρέα έχουν υπάρξει φίλοι, αλλά η διεκδίκηση της ίδιας θέσης και περισσότερο το γεγονός ότι ο Μάρκος γνωρίζει πως δεν έχει τα χαρισματικά χαρακτηριστικά και το ταλέντο του Ανδρέα στην Ιατρική, τον κάνει να αισθάνεται μονίμως κατώτερος, επιβεβαιώνοντας κάτι που ήδη είναι βαθιά εγκατεστημένο μέσα του. Χειραγωγείται από την πολύ περισσότερο ικανή και αδίστακτη γυναίκα του, Ειρήνη. 

 

 

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Αντώνης Μυριαγκός

Ο Αντώνης Μυριαγκός γεννήθηκε στη Xίο το 1973 και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και στην Αθήνα. 

Έχει σπουδάσει Ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, αλλά και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θέατρο Εργαστήριο».

Από το 2005 συνεργάζεται με το Θέατρο Άττις και τον Θεόδωρο Τερζόπουλο, συμμετέχοντας σε παραστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί και με άλλα θέατρα και το Φεστιβάλ Αθηνών.

Μεταξύ των παραστάσεων που έχει λάβει συμμετοχή είναι οι: «Amor» το 2015, «Ανκόρ» το 2016, «Πέρσες» το 2018 και «Χαλεπάς» το 2022, ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία «Μικρά όμορφα άλογα» το 2020.

Επίσης, έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, αλλά και στην κατασκευή των κουστουμιών και στο μακιγιάζ για το καλλιτεχνικό μέρος Κλεψύδρα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων-Αθήνα 2004.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.