Μενού
Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Γιατρός»
Χρήστος Ζαν Μπατίστ | Alpha
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Ο Γιατρός» επιστρέφει απόψε, Δευτέρα (23/10) στις 22:40 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέο επεισόδιο και οι τηλεθεατές αδημονούν για τις εξελίξεις. Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, ο τηλεοπτικός Λεωνίδας, μίλησε για τον ρόλο του και τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

«Είχα πολύ άγχος στην πρώτη μου σκηνή» λέει ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ. «Πρώτη φορά ως ηθοποιός, πρώτη φορά να παίζεις και να έχει απέναντί σου τον Τάσο Χαλκιά και τη Ζωή Ρηγοπούλου, αυτούς τους 2 σημαντικούς ηθοποιούς, δεν ήταν καθόλου εύκολο» λέει στη συνέντευξή του στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όσο για το ποιες  ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στα γυρίσματα και τι τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα, είπε: «Με δυσκόλεψαν οι σκηνές κατά τις οποίες έπρεπε να κλάψω. Με έμαθε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να το κάνω» εξηγεί. «Με τον Κωνσταντίνο (σ.σ.Μαρκουλάκη) είχαμε πολλές σκηνές μαζί και τον ρώτησα πολλά πράγματα».

Ο Γιατρός: Το spoiler για τη συνέχεια της σειράς

Στη σειρά ο Λεωνίδας έχει «κόντρα» με τη συνάδελφό του, την Εύα (Βίκυ Διαμαντοπούλου). «Η Εύα είναι ανταγωνιστική απέναντι στο Λεωνίδα. Δεν τα βρίσκουν καθόλου. Αυτή  είναι η συνταγή για να έλθουμε κοντά» αποκαλύπτει. «Αυτό που θα εξελιχθεί με τον Λεωνίδα και την Εύα είναι κάτι αγνό. Θα είναι ο ένας για τον άλλο» αναφέρει, δίνοντας και ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Το παραπάνω δεν ήταν το μόνο spoiler που έδωσε για τη σειρά, αφού, όπως είπε «ο Αντρέας με την Άννα θα έλθουν λίγο κοντά. Λίγο παραπάνω από το λίγο!». Όσο για τον Μιχάλη ανέφερε ότι «έχει τεράστιο έρωτα για τη Σοφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει για καμία άλλη. Όλες οι υπόλοιπες είναι υποκατάστατα» κατέληξε.

Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ για το Super Idol

Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ πριν γίνει ηθοποιός, ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος 4play και είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Super Idol.

«Μετανιώνω 100% που δεν επέλεξα την παρουσίαση μετά το Super Idol. Moυ είχαν προτείνει να πάω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρωινό, να είμαι μέρος της ομάδας και είπα όχι.

Υπήρξε ένα gap γύρω στο 2013-16 που η δουλειά δεν πήγαινε καθόλου καλά και έμαθα να κάνω νύχια. Πήγα σε σχολή, έμαθα και μετά από 4-5 μήνες ήρθε το τραγούδι. Το να δουλεύω για γυναίκες και με γυναίκες ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.