Μενού
papadakis-anastasopoulou
Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου | Glomex
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου τα κανάλια επικεντρώνονται τώρα στην κάλυψη των δραστηριοτήτων των υποψηφίων με φινάλε την βραδιά της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη λήξη της πολύπαθης τηλεοπτικής σεζόν 2023 – 2024 με τις πρώτες ανατροπές να είναι ήδη γεγονός στο παρασκήνιο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναζητά τηλεοπτικό παρτενέρ

Στον «Πατριάρχη» της πρωινής ζώνης παραμένουν τα ηνία της παρουσίασης του «Καλημέρα Ελλάδα» τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι αυτό του 2025. Αυτό προβλέπει ξεκάθαρα η συμφωνία του πολύπειρου δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1.

Με δεδομένη πλέον την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναζητείται πλέον η διάδοχη κατάσταση. Όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι από την αγορά.

Μόνιμη θέση στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη θα έχει άντρας δημοσιογράφος με τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Γρηγοριάδη να συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι επικεφαλής της ενημέρωσης στον ΑΝΤ1 σε κάθε περίπτωση προσανατολίζονται σε λύση που θα προκύψει εκ των έσω. Και φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Παπαδάκη.

Την επόμενη εβδομάδα ραντεβού Αναστασοπούλου - ΑΝΤ1

Όσον αφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη εβδομάδα τελικά θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με στέλεχος της διοίκησης του ΑΝΤ1. Πρόθεση του σταθμού είναι να παραμείνει η δημοσιογράφος στο δυναμικό του για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνοντας την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που θα στηθεί εκ νέου μετά την αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη.

Από την πλευρά της Μαρίας Αναστασοπούλου προφανώς και δίνεται προτεραιότητα στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί με τον ΑΝΤ1 ωστόσο υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και με άλλους ενδιαφερόμενους όπως για παράδειγμα ο ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος μέχρι και το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν θα έχει πάρει πάντως τις οριστικές της αποφάσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.