Μενού
Friends
YouTube
  • Α-
  • Α+

Τα Φιλαράκια έχουν παραδοσιακά φτιάξει ένα απίστευτα πιστό κοινό το οποίο πολύ συχνά γνωρίζει κάθε ατάκα της σειράς. Υπάρχουν κάποιοι μάλιστα που έχουν ψάξει, ακόμα και σκηνές της σειράς που για διάφορους λόγους κόπηκαν.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι αυτή για την οποία μιλάμε. Αν είχε βγει στον αέρα, θα ήταν πραγματικά ανάμεσα σε αυτές που θα μνημονεύαμε από τη συγκεκριμένη σειρά.

Η σκηνή ξεκινάει όταν η Ρέιτσελ τρέχει με τρομερό ενθουσιασμό πρώτα στον Τζόι και μετά στη Μόνικα και τον Τσάντλερ για να τους δείξει πώς η κόρη της, η Έμα, μπουσουλάει για πρώτη φορά.

Το λέει πρώτα στον Τζόι ο οποίος εκείνη τη στιγμή ξυρίζεται και τρομοκρατημένος κόβεται και στη συνέχεια, αφού περνάει το χολ ενημερώνει τη Μόνικα και τον Τσάντλερ, ο οποίος επίσης ξυρίζεται.

Όποιος γνωρίζει το premise και το κωμικό μοτίβο που ακολουθεί η συγκεκριμένη σειρά μάλλον θα έχει ήδη καταλάβει προς τα πού κινούμαστε. Ναι, ακριβώς. Η Έμμα απλά κάθεται και παίζει με τα παιχνίδια της.

Το γεγονός αυτό δίνει σε κάθε έναν από τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες την ευκαιρία να δράσει όπως ακριβώς θα περιμέναμε. Η κορύφωση όμως έρχεται όταν στη σκηνή μπαίνει η Φοίβη η οποία κάνει κυριολεκτικά ένα από τα πιο έξυπνα αστεία της σειράς.

Δεν ξέρουμε γιατί η συγκεκριμένη σκηνή κόπηκε. Ευτυχώς όμως διασώθηκε και μπορούμε να τη δούμε στο ίντερνετ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.