Μενού
Ο Χρήστος Φερεντίνος
Ο Χρήστος Φερεντίνος στο Deal | Instagram - @Christos Ferentinos
  • Α-
  • Α+

Ανατροπές στο τηλεοπτικό προσκήνιο της χώρας, καθώς βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Χρήστου Φερεντίνου στο Deal, με το νέο «όνομα – έκπληξη» να προέρχεται από τον αθλητικό «κόσμο».

Οι τελευταίες πληροφορίες, όπως προκύπτουν από το ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών, κάνουν λόγο πως ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο επί πολλά χρόνια σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου στην τηλεόραση, θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερεντίνου στο Deal.

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το όνομα του Γιώργου Θαναηλάκη έχει «κλειδώσει» για το Deal και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου υπογραφή συμβολαίου μεταξύ του δημοσιογράφου και του καναλιού της Κηφισιάς.

Τι ακουγόταν για το Deal

Υπενθυμίζεται πως η στήλη «Τηλεκοντρόλ» του Reader είχε ασχοληθεί με το θέμα του παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού, παρουσιάζοντας τα πρώτα ονόματα που «ακούγονταν».

Μεταξύ άλλων, φαβορί για την παρουσίαση του «Deal» θεωρούνταν, αρχικά, ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, ωστόσο φαίνεται πως το κανάλι της Κηφισιάς έχει καταλήξει στον Γιώργο Θαναηλάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.