Μενού
Τατιάνα Στεφανίδου
Τατιάνα Στεφανίδου | (Instagram @tatistefanidou)
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις και οι διεργασίες με φόντο την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου το φθινόπωρο. Η εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές θα είναι κρίσιμη για την οριστικοποίηση πολλών συμφωνιών. Άλλωστε φέτος έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές πως ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Open η Τατιάνα Στεφανίδου

Δεν πέρασε απαρατήρητο το θερμό τετ-α-τετ που είχαν Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Κοκλώνης στο πάρτι που έγινε στο πλαίσιο της μεγάλη ναυτιλιακής διοργάνωσης των Ποσειδωνίων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής και παραγωγός της Barking Well Media είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για έναρξη συνεργασίας από τη νέα σεζόν.

Αφορά σε καθημερινή εκπομπή κοινωνικής επικαιρότητας στο Open που θα προβάλλεται στη μεσημεριανό - απογευματινή ζώνη του σταθμού. Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε πρόταση και από τον ΣΚΑΪ αλλά και από τον περιφερειακό σταθμό της Αττικής Action 24 όμως φαίνεται πως καταλήγει στο Open.

Άλλωστε από την αρχή που πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού με την Γενική Διευθύντρια Παραγωγών της Barking Well Αγλαϊα Λάτσιου το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό.

Εκτός απροόπτου η συνεργασία με το Ανοιχτό Κανάλι αναμένεται να επισφραγιστεί μέσα στις επόμενες μέρες και μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας θα μετακινηθούν και μέλη της δημοσιογραφικής της ομάδας.

Νέο ραντεβού Κουτσελίνη - STAR μετά το οριστικό φινάλε για το «Βράδυ»

Οριστική αυλαία έριξε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ». Εδώ και ημέρες υπήρχαν πληροφορίες πως η βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν μετά από επιθυμία του STAR και η έμπειρη δημοσιογράφος αποφάσισε η ίδια να βάλει μια τελεία.

«Το ταξίδι της βραδινής εκπομπής έφτασε στο τέλος. Σίγουρα βρήκε τον προορισμό του. Εμείς θα τα πούμε, απ’ όπου κι αν είναι. Εμείς θα τα λέμε», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην φινάλε του κοινωνικού περιεχομένου βραδινού μαγκαζίνο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η παρουσιάστρια επιχείρησε σε νέα επικοινωνία που είχε με στελέχη του σταθμού να επαναδιαπραγματευτεί το μέλλον της βραδινής Ζήνας όμως το κανάλι είναι τελείως αρνητικό όσον αφορά στη συνέχεια της εκπομπής.

Οι λόγοι δεν είναι μόνο τηλεθέασης αλλά γενικότερα ύπαρξης βραδινής ζωντανής εκπομπής στη βραδινή ζώνη που ανεβάζει το μπάτζετ του προγράμματος.

Τώρα πλέον οι δύο πλευρές θα διαπραγματευτούν τη συνέχεια της εκπομπής «Αλήθειες» με το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Σε κατ’ ιδίαν πάντως συζητήσεις της η Ζήνα Κουτσελίνη διατυπώνει την άποψη πως θα μπορούσε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στη βραδινή εκπομπή. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία το νέο συμβόλαιο της Ζήνας Κουτσελίνη θα είναι μονοετές

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA