Μενού
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα | STAR
  • Α-
  • Α+

Το «παζλ» της τηλεοπτικής σεζόν 2024 - 2025 σταδιακά συμπληρώνεται αν και λείπουν ακόμη αρκετά κομμάτια για να αποκτήσει την τελική του μορφή. Κομμάτια με τη μορφή «μπαλαντέρ» καθώς κουμπώνουν σε περισσότερα από ένα κανάλια. Πάντως έμπειροι γνώστες της τηλεοπτικής αγοράς θεωρούν ότι έως τα μέσα Ιουλίου οι βασικές αποφάσεις θα έχουν οριστικοποιηθεί.

«Φάρμα» με συνταγή «Survivor»

Με έναν δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» θα ανοίξει τη βραδινή του ζώνη την νέα τηλεοπτική σεζόν το STAR. Το κανάλι επιμένει στη συνταγή των ριάλιτι όπως επιμένει και στο αγροτικό ριάλιτι στο οποίο θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία καθώς ούτως ή άλλως τα τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν κλεισμένα από τη μητρική εταιρεία παραγωγής για δύο κύκλους.

Οι βασικοί συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες παραμένουν ως έχουν έρχονται όμως μεγάλες αλλαγές στο περιεχόμενο του πρότζεκτ το οποίο θα θυμίζει αρκετά στη δομή του το «Survivor». Παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώ τα γυρίσματα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Αυγούστου στο αγρόκτημα που επιλέχθηκε και για τον πρώτο κύκλο στην ορεινή Αρκαδία.

Η παραγωγή αποφάσισε οριστικά να μην συμμετάσχουν ούτε σε αυτό το νέο κύκλο celebrities ωστόσο έχει δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στο καστ με ενδιαφέρουσες και αντικρουόμενες μεταξύ τους προσωπικότητες. Τα πράγματα στους κανονισμούς αλλάζουν. Θα υπάρχουν δύο ομάδες: Η μια θα μένει στο οίκημα εντός της Αγροικίας η άλλη όμως θα μένει σε σκηνές.

Η κάθε ομάδα θα έχει τις δικές της καλλιέργειες και δοκιμασίες και στο τέλος κάθε εβδομάδας οι δύο ομάδες θα διαγωνίζονται σε στίβο μάχης. Η νικήτρια ομάδα θα μένει στο οίκημα και οι χαμένοι θα παίρνουν το δρόμο για τις σκηνές. Οι προμήθειες θα είναι ελάχιστες και οι δοκιμασίες σκληρές.

Πράγμα που σημαίνει πως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγωνιστούν κυριολεκτικά για το φαγητό τους. Η νέα «Φάρμα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του STAR την πρώτη ή δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Συνεχίζονται οι επαφές Ζήνας Κουτσελίνη - STAR

Συνεχίζεται η επικοινωνία της Ζήνας Κουτσελίνη και του STAR όσον αφορά στον τελικό καθορισμό του πλαισίου συνεργασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη 5 Ιουνίου και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν πρόκειται για τέλος σεζόν αλλά για οριστικό φινάλε.

Το κανάλι εμφανίζεται εξαιρετικά απρόθυμο στη συνέχεια της βραδινής εκπομπής η οποία εξ’ αρχής σημείωσε μέτρια ποσοστά τηλεθέασης στους δείκτες της Nielsen. H Ζήνα Κουτσελίνη πρότεινε να υπάρξει ένας ακόμη κύκλος με το επιχείρημα – ορθά – ότι χρειάζεται χρόνος για να χτίσει μια νέα εκπομπή σχέση συνήθειας με τους τηλεθεατές ωστόσο φαίνεται πως στο κανάλι έχουν διαφορετική άποψη.

Βέβαια δεν ευνοεί και η περιρρέουσα κατάσταση τη συνέχεια της βραδινής Ζήνας δεδομένου του ότι όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί από τη νέα σεζόν προχωρούν σε εξορθολογισμό στα μπάτζετ τους με περικοπές. Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχουν σημεία σύγκλισης μεταξύ της δημοσιογράφου και του STAR όσον αφορά στη συνέχεια της εκπομπής «Αλήθειες» με τις μεγάλες περικοπές σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες να μην υλοποιούνται τελικά.

Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει υψηλό μερίδιο τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη του STAR ακόμη και τις ημέρες που δεν είναι σε έξαρση η λεγόμενη κοινωνική επικαιρότητα. Πάντως ακόμη υπάρχει χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών και ένα διαζύγιο αν και είναι το σενάριο με τις μικρότερες πιθανότητες δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.