Μενού
mpety-livanoy
Μπέτυ Λιβανού | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μπέτυ Λιβανού επέστρεψε στην τηλεόραση, έπειτα από μία δεκαετή απουσία, με τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία». Η σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (4/9) και τα σχόλια του κοινού ήταν διθυραμβικά, τόσο για την ιστορία όσο και για το καστ των ηθοποιών. 

Η Μπέτυ Λιβανού έκλεψε τις εντυπώσεις με την επιστροφή της, με τους χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη σειρά, να ξεχωρίζουν τη συμμετοχή της.

Η Μπέτυ Λιβανού υποδύεται την Νικολίνα Αρχοντάκη, η οποία είναι μια γυναίκα μοναχική, πικραμένη από τη ζωή και τους ανθρώπους.

Η γυναίκα αυτή έχει ένα βαρύ κακοποιητικό παρελθόν. Είναι σκληρή εκ των πραγμάτων, έχει όμως και μία αχίλλειο πτέρνα, ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που έχει αφιερώσει τη ζωή της σε αυτό. Η Νικολίνα είναι μία γυναίκα που κινεί τα νήματα όλων, χωρίς να φαίνεται. 

Η Παραλία: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Απόψε στις 22:45 θα προβληθεί το επεισόδιο 2 της σειράς «η Παραλία». Το πένθος για τον φόνο και η αγωνία για την εύρεση του δολοφόνου έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία.

Οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός, καθώς ένας τέτοιος φόνος είναι πρωτόγνωρος για το μέρος. Η μικρή κοινότητα των Ματάλων αρχίζει να αντιμετωπίζει το κοινόβιο των χίπηδων με καχυποψία και προσθέτει πίεση στον ενωμοτάρχη και τον χωροφύλακα της περιοχής ώστε να βρουν άμεσα τον δολοφόνο.

Η υπόθεση προσελκύει το ενδιαφέρον της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών, η οποία αποφασίζει να στείλει στα Μάταλα έναν από τους πιο έμπειρους υπαστυνόμους της, τον οξυδερκή Ανδρέα Καραχάλιο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.