Μενού
Ο Γιώργος Θαναηλάκης
Γιώργος Θαναηλάκης | (Instagram @georgethanailakis)
  • Α-
  • Α+

Έκπληξη αποτέλεσε η είδηση ότι για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Deal «ακούγεται» το όνομα του Γιώργου Θαναηλάκη. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ανέφερε πώς είναι σε συζητήσεις για την παρουσίαση του Deal και ότι για εκείνον είναι μία στροφή στην καριέρα του, είναι ρίσκο και πρόκληση. 

Ο Γιώργος Θαναηλάκης είναι γεννημένος το 1964. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι, ενώ έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Από την αρχή της καριέρας του ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ και την παρουσίαση αθλητικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, καθώς και με τη μετάδοση αγώνων. 

Ξεκίνησε από την ΕΡΤ και μετά από μια 20ετία στο MEGA, συνέχισε την πορεία του στην COSMOTE TV, ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τον Μηνά Τσαμόπουλο, μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ. 

 

Τα τελευταία χρόνια, οι περιγραφές του στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού που μεταδίδονται από την Cosmote Tv γράφουν ιστορία, καθώς ο Γιώργος Θαναηλάκης μεταδίδει με πάθος και στα «ερυθρόλευκα» γκολ τα ντεσιμπέλ της φωνής του πιάνουν... κόκκινο.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ότι σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το πόλο, στο οποίο έχει ιδιαίτερη αγάπη που φαίνεται και από το όνομα της ραδιοφωνική του εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» (ο κύριος παίκτης στην επίθεση στο πόλο), ενώ η φωνή του χρησιμοποιήθηκε και για ποδοσφαιρικά video games που άφησαν εποχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.