Μενού
nikolouli
Η... ερυθρόλευκη Αγγελική Νικολούλη | Mega
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ερυθρόλευκοι με ένα γκολ του «φονιά» Αγιούμπ Ελ, νίκησαν 1-0 τη Φιορεντίνα και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αυτός ο ανεπανάληπτος θρίαμβος δεν άφησε... ασυγκίνητη την Αγγελική Νικολούλη, η οποία κατά την έναρξη της εκπομπής της, χαμογελαστή και ευδιάθετη αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, λέγοντας πως ντύθηκε στα ερυθρόλευκα για χάρη του.

«Στα κόκκινα και εγώ ντυμένη σήμερα. Για την ακρίβεια, ερυθρόλευκη. Και για τη δύσκολη υπόθεση δολοφονίας που θα ερευνήσουμε αλλά και για έναν πρόσθετο ιδιαίτερο λόγο. Τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακό που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο και έγραψε ιστορία. Για τον ελληνικό αθλητισμό που μας έδωσε χαρές και περηφάνεια. Πάντα τέτοια. Και για τον Ολυμπιακό αλλά και για όλες τις ελληνικές ομάδες» τόνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.