Μενού
tounel
Το όχημα του άτυχου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου | Mega
  • Α-
  • Α+

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» συνάντησε στενό φίλο του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία και γνώριζε τα πάντα για αυτόν. «Ο Σάκης έδινε και την ψυχή του σε όλους. Τα είχε καλά με τον κόσμο και δεν είχε θέματα με κανέναν. Αν είχε κάποιο πρόβλημα, θα το γνώριζα. Το τελευταίο όμως διάστημα έβλεπα ότι κάτι τον απασχολούσε» είπε

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου τι θα μπορούσε να είχε συμβεί ο φίλος του απάντησε:

«Ο Σάκης είχε μια σχέση εδώ και τρία χρόνια με μια κοπέλα παντρεμένη από την Πάτρα, που την γνώρισε από μένα μέσα από το Instagram. Η γυναίκα αυτή τον πίεζε πολύ και τελευταία έφτασε να του ζητά και χρήματα, όπως μου έλεγε. Η σχέση τους είχε γίνει προβληματική», λέει, φανερά στεναχωρημένος, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για τον ρόλο αυτής της γυναίκας. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έγινε, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους».

«Η συζήτηση μένει μεταξύ μας, έτσι;»

Την ίδια ώρα, στη ζωντανή ροή της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη έκανε έκκληση σε σημαντικό μάρτυρα της υπόθεσης να μιλήσουν μαζί, να κάνουν μια επαφή, ώστε η παρουσιάστρια να ρωτήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η Νικολούλη ξεκαθάρισε πως δε θα ακουστεί τίποτα στον αέρα και η ανωνυμία ήταν εξασφαλισμένη.

Τελικά, η επαφή έγινε. Όταν η Αγγελική Νικολούλη μιλούσε με τον μάρτυρα είχε καλυμμένο το ακουστικό της προκειμένου να μην ακουστεί το παραμικρό. «Η συζήτηση μένει μεταξύ μας, έτσι;» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής και διαβεβαίωσε τον μάρτυρα πως η ταυτότητά του θα μείνει μυστική.

«Είδα ένα ζευγάρι σε μαύρο τζιπ» 

Μια σημαντική μαρτυρία έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος τη νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου, κατά την οποία ο Σάκης Γκολφίνος «κατέληξε» κοντά στο αυτοκίνητό του, ήταν παρών στο σημείο. Όπως είπε ο μάρτυρας, είδε ένα ζευγάρι σε μαύρο τζιπ το οποίο κινούνταν στην περιοχή και οι οποίοι φαίνονταν αναστατωμένοι.

Τέλος, ένας τραυματιοφορέας που βρέθηκε στο σημείο της άγριας δολοφονίας και ήταν ο άνθρωπος που παρέλαβε τη σορό του άτυχου επιχειρηματία, υπογράμμισε πως, κατά την εκτίμησή του, ο Σάκης Γκολφίνος απανθρακώθηκε εκτός του αυτοκινήτου του και όχι μέσα σε αυτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.