Μενού
Η Μαρίνα Ασλάνογλου ως Ευανθία Νάτση στη σειρά «Ψυχοκόρες»
Η Μαρίνα Ασλάνογλου ως Ευανθία Νάτση στη σειρά «Ψυχοκόρες» | (ΑΝΤ1)
  • Α-
  • Α+

Ο ρόλος της Ευανθίας στις «Ψυχοκόρες» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η Μαρίνα Ασλάνογλου μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα εποχής του ΑΝΤ1 συμφώνησε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως έχει γράψει το «Τηλεκοντρόλ» εδώ και καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης θα ανάψει στη συχνότητα του Alpha τα «Κόκκινα Φανάρια».

Πρόκειται για μια παραλλαγή της διάσημης ταινίας από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου που έφθασε μέχρι τα Όσκαρ.

Προσωρινός τίτλος της νέας δραματικής σειράς εποχής που θα γίνει σε παραγωγή των «Αργοναυτών» είναι «Πόρτο Λεόνε στο δρόμο με τα κόκκινα φανάρια».

Διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960 στην Τρούμπα του Πειραιά και εξιστορεί παράλληλες ιστορίες. Δεν θα βλέπουμε όμως μόνο τις ιστορίες στα κακόφημα στενάκια αλλά και όλα όσα διαδραματίζονται σε εφοπλιστικά αρχοντικά της εποχής στην Καστέλα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει οι Βασίλης Μπισμπίκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Αντώνης Καρυστινός και Κλέλια Ρένεση. Στο καστ προστέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλα δεν θα βγει στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν αλλά αργότερα προς τον Φεβρουάριο του 2025. Ωστόσο, η προετοιμασία της έχει ήδη ξεκινήσει. Το καστ αναμένεται να κλείσει με την προσθήκη δύο ακόμη γυναικείων πρωταγωνιστικών ρόλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.