Μενού
kafetzopoulos
Αντώνης Καφετζόπουλος | Mega
  • Α-
  • Α+

Δριμεία κριτική άσκησε στη Δημόσια Τηλεόραση ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τον προγραμματισμό των επεισοδίων της σειράς «3ος Όροφος» που προβάλλεται στην ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά, το πρωί της Παρασκευής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εκεί ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν.

«Η σειρά ''3ος όροφος'' θα παίζει 9:30 το βράδυ, είναι μικρή και έχει κέφι. Υπάρχουν δουλείες που δεν έχω κάνει με κέφι και βγήκαν μέτριες έως κακές. Τώρα στην ΕΡΤ έπαθαν εγκεφαλικό και βάζουν διπλά επεισόδια. Μόνο η ιατρική μπορεί να απαντήσει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό! Η ιδέα ήταν ότι θα κάναμε 15 λεπτά την ήμερα και βάζουν το ένα μετά το άλλο. Μου απάντησαν με τρόπο που μαρτυρά ιατρικό πρόβλημα, εγκεφαλικό. Ένα παράδειγμα διάρκειας στον χώρο είμαι εγώ. Στα 73 μου εξακολουθώ ό,τι κάνω να το κάνω με έναν τρόπο που δεν μπορείς να τον πεις αδιάφορο», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μιλώντας για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η Ελλάδα αυτή την εποχή είναι διχασμένη. Η αρχηγία του Στέφανου Κασσελάκη είναι κωμωδία προς το παρόν και θα περάσει στη φάση του δράματος».

Τέλος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε και στη βοήθεια που χρειάστηκε να ζητήσει από ειδικό για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. «Μία μέρα κατάλαβα ότι δεν είμαι αυτός που ήμουν, έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ήμουν μια περίπτωση αντιμετωπίσιμη. Δεν είχα ποτέ τη διάθεση να κάνω κακό στον εαυτό μου, πολλοί άνθρωποι όμως με κλινική κατάθλιψή έχουν τέτοια τάση. Με τα χρόνια έκοψα και τα φάρμακα και τώρα είμαι καλά», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2023 στο Reader

Τι ισχύει με τα Πανεπιστήμια και τις σχολές

Ποια είναι η διαδικασία για Δήμους και Περιφέρειες

Πότε ένας συνδυασμός εκλέγεται από την 1η Κυριακή

Τι ισχύει με τους ετεροδημότες

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές

Ποιοι δικαιούνται άδειες και πόσες ημέρες ανά περίπτωση

Πότε είναι οι εκλογές και πώς ψηφίζουμε

Μάθε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζεις την Κυριακή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.