Μενού
masterchef-2024
Masterchef
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα που διανύουμε ξεκίνησε δυναμικά όσον αφορά στη μεταγραφολογία της μικρής οθόνης.

Οι ανατροπές συνεχίζονται και η τελική εικόνα του τηλεοπτικού χάρτη της σεζόν 2024 – 2025 έχει ακόμη μέλλον για την οριστική του διαμόρφωση. 

Μια μέρα αργότερα ο τελικός του «MasterChef» - Πράσινο φως για την επόμενη σεζόν 

To Star - ορθώς - αποφάσισε να προστατέψει το βασικό του τηλεοπτικό προϊόν στο prime time, το «MasterChef» και συγκεκριμένα τον τελικό του μαγειρικού ριάλιτι και το απέσυρε απ' τη «φωτιά»… της ευθείας αντιπαράθεσης με τον κρίσιμο τέταρτο τελικό της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου.

Ο τελικός του μαγειρικού ριάλιτι μετατίθεται για μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα για την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 21.00.

Μετά από σχεδόν 6 μήνες μαγειρικών αναμετρήσεων στην κουζίνα του MasterChef Χριστίνα Χριστοφή και Λευτέρης Ζαφειρόπουλος θα δώσουν την τελική τους μάχη πάνω από τηγάνια, πίσω από φούρνους και με μαχαίρια ανά χείρας και ο νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ

Το «MasterChef» έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη τηλεοπτικό σεζόν. Ο νέος κύκλος θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου από την Ιανουάριο του 2025 με το βασικό «συστατικό» να παραμένει το ίδιο.

Και οι τρεις κριτές δηλαδή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης θα είναι οι βασικοί συντελεστές και του επόμενου κύκλου του μαγειρικού ριάλιτι.

Σε δόσεις οι πρεμιέρες για τη νέα σεζόν 

Άτυπες συζητήσεις μεταξύ των καναλιών (Δεν συμμετέχουν για την ώρα ΣΚΑΪ και Open) έχουν ξεκινήσει για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία θα γίνει - όπως φαίνεται - σε τρεις ίσως και τέσσερις δόσεις.

Η αυλαία το φθινόπωρο θα ανοίξει στις αρχές Σεπτεμβρίου με τις ζωντανές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, θα συνεχιστεί μια εβδομάδα μετά με τηλεπαιχνίδια και εν συνέχεια θα αρχίσει η «μάχη των μαχών» δηλαδή το λανσάρισμα προγραμμάτων στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Δύο ημερομηνίες κυκλοφορούν έντονα: Δευτέρα 23 και Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Mega, ANT1, Alpha και STAR αναμένεται να προχωρήσουν σε άτυπη συμφωνία κοινής πρεμιέρας του prime time.

Η ΕΡΤ θα κινηθεί αυτόνομα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος άλλωστε δεν θα κλείσει φέτος τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης για διακοπές, αλλά θα την κρατήσει ανοιχτή με «My Man Can» και προσεχώς με το dating reality «Power of Love» αλλά και στη συνέχεια (μέσα στον Αύγουστο) με το μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen».

Δεν υπάρχει ακόμη εικόνα για το πώς θα κινηθούν οι παραγωγές στο Open, καθώς εκκρεμεί εφ’ όλης της ύλης ραντεβού μεταξύ της διαχειρίστριας εταιρίας του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού Barking Well Media με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού δικτύου της Παιανίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.