Μενού
  • Α-
  • Α+

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου το πρωί της Παρασκευής (6/5) στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Η τραγουδίστρια μίλησε για την επιστροφή των Antique, το αν νιώθει σέξι, αλλά και για το έργο της Unicef, μιας και από τον Νοέμβριο είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρομάχη: Το τατουάζ που «χτύπησε» για τη φετινή Eurovision και η σημασία του

«Έλεος, φτάνει! Δύο χρόνια περάσαμε μέχρι να νιώσουμε ότι μπορούμε να ξαναβγούμε και να δώσουμε αγάπη μέσα από τη μουσική», είπε αρχικά η Παπαρίζου. Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, «το sexiness δεν βγαίνει με αυτό που φοράς, αλλά αυτό που είναι μέσα σου και βγαίνει. Δεν έχει ηλικία. Σίγουρα όταν είσαι παιδί δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει η γοητεία όταν είσαι παιδί».

Για το έργο της στη Unicef, όπου είναι από το Νοέμβριο πρέσβειρα Καλής Θελήσεως ανέφερε ότι «θέλει πολύ χρόνο αυτό και το κάνω με πολλή αγάπη. Χαίρομαι πως μέσα σε αυτό τον ενάμισι χρόνο η Unicef Hellas έχει καταφέρει τόσα πράγματα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο ότι μπορείς να προσφέρεις αγάπη μέσα από τη μουσική».

«Όταν ξεκίνησα, 17 ετών, ήμουν πολύ γαντζωμένη σε άτομα που είχαν πείρα και εμπειρία για να μάθω. Γιατί δεν σημαίνει ότι όλα τα παθήματα του άλλου είναι τα μαθήματα τα δικά μου. Είχα χρόνο να μάθω άλλα πράγματα στην πορεία. Για παράδειγμα, δεν είχαμε το cyber bullying τότε. Σήμερα είναι κάτι που ζούμε πολύ έντονα», είπε επίσης η τραγουδίστρια. 

Για την επιστροφή των Antique μετά από 21 χρόνια σχολίασε πως «ο Γιώργος Αλκαίος ήταν το γούρι μας στο ξεκίνημα των Antique, γιατί είχε γράψει το Opa, Opa».

Τέλος, σχετικά με το πώς περνάει τις πιο μουντές της ημέρες, είπε πως «όταν κάποιος μεγάλος σταρ δεν ήταν καλά στο Χόλιγουντ το έλεγε. Έλεγα, μα πως είναι δυνατόν τόσο άνετα να μιλάνε γι’ αυτό; Δεν είναι κακό ο κόσμος ταυτίζεται με τους πιο γνωστούς ανθρώπους. Και οι Έλληνες έχουν μιλήσει και για άλλα πράγματα, το εκτιμάμε και το σεβόμαστε! Σαν Έλληνες είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι. Δες, στην αρχή του Covid κανείς δεν έπρεπε να κολλήσει, γιατί λέγαμε «α, αυτός ή αυτή κόλλησε!». Τώρα λέμε ότι το πιο φυσιολογικό είναι να κολλήσουμε όλοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.