Μενού
Ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out»
Ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας στο «Night Out» | (Glomex/Mega)
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (12/12) στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο «Μιχάλης Αργυράκης» από το Ναυάγιο του Mega καθώς και ο «Μιχάλης Καραγιάννης» από τη σειρά «Ο Γιατρός» στον Alpha μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι «δένεται» με τα αντικείμενα και ότι είναι. ρακοσυλλέκτης. 

«Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς!».

«Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα. Δένομαι και με τους ανθρώπους πολύ» και αποκάλυψε πως έχει κάλτσες που φορούσε στο Γυμνάσιο το 1998.

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαι κουλ άτομο και βολικό. Έχω αρκετά πρέπει, “δουλειά πριν από την χαρά”. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το θέατρο, οι βόλτες, φαγητό με φίλους. Δεν πίνω αλκοόλ», ανέφερε.

Ο Θάνος Λέκκας μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Η Βιολογία ήταν ένας μεγάλος έρωτας αλλά παρόλα αυτά η Τέχνη του να παρατηρείς τη ζωή, να την κάνεις κομματάκια, να την ξαναφτιάξεις με ενδιέφερε πάρα πολύ. Ένιωθα ζωντανός όταν δεν ήμουν εγώ. Την απόφαση την πήρα στο 5o έτος της Βιολογίας και ένιωθα ότι αν πεθάνω δεν θα έφευγα χαρούμενος».

Ερωτηθείς για την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε: «Έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μου. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι χρόνια! Ψάχνεις αυτό που σου λείπει και όταν το βρεις, το θες. Αν έχεις φτάσει σε ένα σημείο το να έχεις τον έρωτα δίπλα σου και τον άνθρωπό σου, είναι ευτυχία. Δεν έχει νόημα να κοροϊδευόμαστε, είναι πολύτιμος ο χρόνος που έχουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.